V veseli družbi je neka dama, ki je tudi zapustila veliko starejšega moža, takole komentirala svojo odločitev:
"Kaj mi je pa preostalo, za fuk je bil zanič, za na sekret nositi pa pretežak."
Monika je večkrat zavrnila darilo v vrednosti 600.000€ .., sem preveril na datum, in ne ni 1. april. Kot je meni znano "Monike", ne zavračajo daril večjih vrednosti in po navadi celo pričakujejo tovrstna darila.
Sram naj bo..s tem samo dokazuje, da je velika materialistka, ki je požrešna na denar..kot je reku Zmago, prišla je gola in bosa k njemu z vrečko v roki...zdej bi pa rada odšla v krznenem plašču...primitivka..
@ode ... manjka ti najbolj osnovnega znanja, da ne rečem izobrazbe. Obredno so obrezani moški židovske in muslimanske vere. Srbi so pravoslavne vere, ki, kakor krščanstvo ne pozna obrezovanja.
A ne znaš pisati o ničemer drugem, kot o keš-pičkah?
kaj je A.F, a si vsa vesela k lahko Jelinčičevo ločitev pokrivaš?
Nisem ravno fan Jelinčića ampak 3 milijone je pa malo preveč..
V veseli družbi je neka dama, ki je tudi zapustila veliko starejšega moža, takole komentirala svojo odločitev: "Kaj mi je pa preostalo, za fuk je bil zanič, za na sekret nositi pa pretežak."
Monika je večkrat zavrnila darilo v vrednosti 600.000€ .., sem preveril na datum, in ne ni 1. april. Kot je meni znano "Monike", ne zavračajo daril večjih vrednosti in po navadi celo pričakujejo tovrstna darila.
plemeniti se bo po tej sodbi plemenito poslovil od nekaj svojega premoženja kar je tudi prav. Itak ne bo nič odnesel s seboj v onostranstvo.
Zmago Jelinčič Plemeniti... Plemenitost je že izgubljena.Zdi se,da bo izgubljen tudi Zmago. Ostane samo še...Jelinčič...🙂.
Sram naj bo..s tem samo dokazuje, da je velika materialistka, ki je požrešna na denar..kot je reku Zmago, prišla je gola in bosa k njemu z vrečko v roki...zdej bi pa rada odšla v krznenem plašču...primitivka..
Pa hvala bogu mu punci nista niti malo podobni.....
mogoče pa nista njegovi, glede na afere od Monike
Ni želela razkriti, ali je Zmagoljub obrezan ali ne, glede na to, da je odkriti srbofil.
tebe pa res strašno pomembne stvari zanimajo...
@ode ... manjka ti najbolj osnovnega znanja, da ne rečem izobrazbe. Obredno so obrezani moški židovske in muslimanske vere. Srbi so pravoslavne vere, ki, kakor krščanstvo ne pozna obrezovanja.