najhujsi dan v leti? ja pa ja de...počakite na prvomajske praznike, pa pol zakljucek sole, pa feragosto, pa bajram, pa marijino plezanje v nebesa,..... ah dalec smo mi od taglavne guzve hahha
Nekaj mi ni jasno, danes preko meje na Obrežju bi lahko prepeljal najmanj 3 ''begunce''. Kaj nimamo nadzora na meji? Ali novinarji res niso nič domoljubni, da bi to preverili in postavili notranjemu ministru kakšno vprašanje (neprijetno)? Da vidimo v… ...prikaži več ponedeljek, ka menite ali bo kolona proti SLO?
najhujsi dan v leti? ja pa ja de...počakite na prvomajske praznike, pa pol zakljucek sole, pa feragosto, pa bajram, pa marijino plezanje v nebesa,..... ah dalec smo mi od taglavne guzve hahha
Nekaj mi ni jasno, danes preko meje na Obrežju bi lahko prepeljal najmanj 3 ''begunce''. Kaj nimamo nadzora na meji? Ali novinarji res niso nič domoljubni, da bi to preverili in postavili notranjemu ministru kakšno vprašanje (neprijetno)? Da vidimo v… ...prikaži več ponedeljek, ka menite ali bo kolona proti SLO?
Ni več nadzora, ga imajo hrčki čez. Tisti je pa kot švicarski sir
Danes najhujši dan ta mesec , nikakor pa ne letos. DARS brca v temo
Iz BK v LJ - zelo malo prometa in pote nazaj še vedno malo prometa. Tako je lepo, če se ne voziš v službo in nazaj.
….po lokalnih cestah, da … toda AC so res polne!
Selitev naroda. Oćitno še vedno dobro živimo kljub ceni goriv..
LETOS, ha ha počakajmo na 1 maj. Pa potem od junija do konca septembra. Na darsu se pa smejijo, medtem ko nič ne delajo in kradejo naš denar od vinjet
V resnici ni bilo nobene gužve. Slaba napoved kot vedno.