Ne vem, kako nanjo gledajo moški, kakšna se jim zdi - seveda glede na videz, ker pri OnlyFans je videz pomemben ... Moje mnenje je, da je svetlobna leta od kakšne atraktivnosti, izjave so pa itak totalno odbijajoče. Ona je… ...prikaži več karitas, ne luksuz. Karitas tudi v intelektualnem smislu. Pa ne zato, ker počne, kar počne, pač pa zaradi takih izjav.
Ma koga ti osrecujes? Revsce babje😂😂😂
Ne vem, kako nanjo gledajo moški, kakšna se jim zdi - seveda glede na videz, ker pri OnlyFans je videz pomemben ... Moje mnenje je, da je svetlobna leta od kakšne atraktivnosti, izjave so pa itak totalno odbijajoče. Ona je… ...prikaži več karitas, ne luksuz. Karitas tudi v intelektualnem smislu. Pa ne zato, ker počne, kar počne, pač pa zaradi takih izjav.
Grda je, na njej ni nič privlačnega, predvsem pa je odbijajoč obraz! Še zastonj ni za pogledat, ne pa da bi plačal. 😂
Postave nima kakšne posebne, če si pa da škrnicelj na glavo, je pogojno OK za nezahtevne reveže.
Ni videt neka atrakcija, njene izjave so pa prej odbijajoče, kot pa privlačne, tako da...ne bom stopil v "čakalno vrsto".
Tale Only Fans je pa res ena dobra zadeva, da lahko tudi grde babe služijo.
ni nekih presezkiv tak da hvala za take suhice niti ni slovenka ampak zal tak je v slov
srečen tisti ki jo bo zgrešil. Za OF mi pa dol visi, je drugih zastonj stvari cel kup na internetu, če že hočeš
Če študent dekle dobi, jo nategne in pusti, ene so pač samo za prepognit...
Tale misli , da ima samo ona pisko ! No če kaj nima , nima pa jošk !
Luksuz!? Ona naj poskrbi, da njeni otroci ne bodo osramočeni zaradi njenega razkazovanja in tako imenovanega luksuza..lol