Svet

Telefonarjenje: Vladimir in Volodimir vsak po svoje pritiskala na Donalda

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 19:00 06.julij 2026.

S tem bumbarjem ZDA povzročajo kaos, ZDA pa se slabijo.... EU j e s takim "zaveznikom " slabša. Trump je za nekaj milijard bogatejši in njegovi otroci, se pravi je izrabil predsednikovanje za privatne koristi...

luckyss_1 16:16 05.julij 2026.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...skozi eno uho not in skozi drugo ven. Zelenski mu pove eno, in Trump se strinja, ker je to ,kar je povedal Zelenski, logično. Potem govori s Putinom in ugotovi, da so obema ...prikaži več všeč zlato, slovanske ženske in diktatura in zato podpre Putina.

• Ender.3 10:25 05.julij 2026.

ŽivelPutin,,Živel Trump,,Živel Netanjahov, Živel Vučič,,Živel Janša,,Živel Plenkovič, Živel Erdogan,Živel Ši Džin Ping,, pujsa pepa ,pa nič

• Ender.3 10:55 05.julij 2026.

Ja kje pa piše da ne smem biti več krat Ender3 ali pa Ender.3, ,, Vcasih sem tudi Jernej, pa slovenski3,, vcasih sem tudi Dieta , pa da vam ne pišem vse kar sem ,,Sem si naložil kar nekaj nickov za rezervo..

• Ender.3 12:08 05.julij 2026.

Za vse v Sloveniji je kriv Janez Janša in naj se mu za kazen Kurez stanjša

• Ender.3 12:06 05.julij 2026.

Če bi lahko izbiral bi rad bil Putin, ali pa Trump,, nikakor pa ne bi bil rad pujsa pepa, ali roberto pernati,, Tudi Janez Janša je biti fajn,,Še bolje je pa biti Zoran Stevanovič,,, jebeš opozicijske lulčke brez moči in ...prikaži večn ugleda, ti so dobri samo za pasje konzerve

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.