Pri telemachu sem 14 mesecev in adijo.Me pa zanima,ZAKAJ NATEGUJEJO LJUDI?
Pri telekomu in A1 ,me ne preseneča ampak telemach...Požrešnost ne pozna mej...
za praznike podarijo bonbonček, odprt hbo paket, za tiste, ki ga nimamo, potem pa pošljejo sms, v katerem piše o podražitvi in tudi to, da bo po 1.3.2018 cenejše gostovanje v tujin (kdor pač to rabi) ... imajo dovolj naročnikov,… ...prikaži več da si lahko privoščijo podražitve, prav tako kot druga dva velika, telekom in a1
le kaj jedo vsi ti pohlepnezi ki samo drazijo storitve ,,a nam bo le prekipelo ,,to kar pocno je dobesedno ropanje ,,te storitve bi se morale poceniti a ti izprijeni pohlepnezi samo drazijo in drazijo ,,,za to pa dobis vedno… ...prikaži veča dobis vedno manj ,,,seveda drzav ima od tega tudi koristi vec davka ,,zato pa od njih nikoli nobene zascite ,,,
ropanje? neomejeni klici, neomejena sporočila, 15GB podatkov, mobilna TV za cca 4 škatlice cigaret oz. 2 dni za povprečnega kadilca ali 8 do 10 kavic ali pa velika pizza in 2 pira. Malo preveri kaj danes dejansko dobiš za 16€… ...prikaži več€ in se potem pogovarjamo dalje.
KAJ JE Z VAMI LJUDJE GREMO STAVKAT CELA SLOVENIJA ZA USAKO STVAR KI PODRAŽIJO PA ČE TUDI ZA 1 CENT.... NAJ NEKDO ORGANIZIRA TO, PRIDEM TAKOJ! VEDNO VSAKIČ!
Vsi so glih kurbe!!
Tko k ti na slik.
Klincek kaj,ko bi si ga zabil sam sebi v analno odprtino in ne trosil traparij tule?
Odjavli se bomo ker se tudi brez tega da živeti.
še kako se da živet, tudi taki obstajajo, ki živijo brez elektrike, po vodo pa hodijo do potoka ... in to v sloveniji
izgleda da bo res tudi do tega prihajalo ,,,ce nic drugega pa zaradi upora proti pohlepu lastnikov teh firm
Pri telemachu sem 14 mesecev in adijo.Me pa zanima,ZAKAJ NATEGUJEJO LJUDI? Pri telekomu in A1 ,me ne preseneča ampak telemach...Požrešnost ne pozna mej...
če prav razumem, te a1 in telekom ne moti, če nategujeta, moti te pa telemach ... v čem je razlika ?
Ista govna
za praznike podarijo bonbonček, odprt hbo paket, za tiste, ki ga nimamo, potem pa pošljejo sms, v katerem piše o podražitvi in tudi to, da bo po 1.3.2018 cenejše gostovanje v tujin (kdor pač to rabi) ... imajo dovolj naročnikov,… ...prikaži več da si lahko privoščijo podražitve, prav tako kot druga dva velika, telekom in a1
ni dost da fojtramo razgoslano RTV slo, zdaj se skorumpirani POP
le kaj jedo vsi ti pohlepnezi ki samo drazijo storitve ,,a nam bo le prekipelo ,,to kar pocno je dobesedno ropanje ,,te storitve bi se morale poceniti a ti izprijeni pohlepnezi samo drazijo in drazijo ,,,za to pa dobis vedno… ...prikaži veča dobis vedno manj ,,,seveda drzav ima od tega tudi koristi vec davka ,,zato pa od njih nikoli nobene zascite ,,,
ropanje? neomejeni klici, neomejena sporočila, 15GB podatkov, mobilna TV za cca 4 škatlice cigaret oz. 2 dni za povprečnega kadilca ali 8 do 10 kavic ali pa velika pizza in 2 pira. Malo preveri kaj danes dejansko dobiš za 16€… ...prikaži več€ in se potem pogovarjamo dalje.
jebem vam mater da vam jebem! da ti jebem jebem jebem.
Ah, lepote prostega trga. Ampak bognedaj, da bi omejili cene navzgor, ker to bi bilo bogokletno. Imamo raje, da nas lupijo vsi povprek.
KAJ JE Z VAMI LJUDJE GREMO STAVKAT CELA SLOVENIJA ZA USAKO STVAR KI PODRAŽIJO PA ČE TUDI ZA 1 CENT.... NAJ NEKDO ORGANIZIRA TO, PRIDEM TAKOJ! VEDNO VSAKIČ!
ja kje pa ne dražijo, lepo vas prosim?, tukaj smo povsem nemočni, brez telefona pa tudi ne gre
To je 12 evrov vec na letni ravni... se vedno ponujajo najvec za ta denar.
Se strinjam. Oni ta cenejši pa so vsi polni enih pomanjkljivosti, ni mms, nedosegljivost ali pa nestabilen lastnik.