Me zanima kolki popust so terme Vivat, ponudile obiskovalki, katero so primorali, da se je opravičila v arabskem jeziku, zaradi fokrnaj....?? - Verjajam pa, da terme ne bodo imel izpada, kajti prihajajo bogati šejki na obisk..
Mogoče ne bi bilo napačno, če bi vsaj na začetku prepovedali obiske in nastanitve kadilcem. S svojim jutranjim krehanjem in kašljanjem po hodnikih in restavracijah v tem prehodnem času to prav gotovo ni prijetno poslušati.
Naj kar imajo svoj turizem. Jaz ne grem. Če se moraš stalno bati koronavirusa, hoditi z masko naokrog, držati distanco, sem pa že raje doma.
na bledu smo slovenci nezaželeni, tako da naj kar imajo ljuba jim rumena goveda
Hudič tudi muhe žre,ko mu ne ostane drugega.............
Slovenci z denarjem so že v CRO od včeraj, Kakšen se bo že našel za terme,ne čakajte pa odpuščenih na zavodu ali teh na minimalcu!!!!!
Me zanima kolki popust so terme Vivat, ponudile obiskovalki, katero so primorali, da se je opravičila v arabskem jeziku, zaradi fokrnaj....?? - Verjajam pa, da terme ne bodo imel izpada, kajti prihajajo bogati šejki na obisk..
Mogoče ne bi bilo napačno, če bi vsaj na začetku prepovedali obiske in nastanitve kadilcem. S svojim jutranjim krehanjem in kašljanjem po hodnikih in restavracijah v tem prehodnem času to prav gotovo ni prijetno poslušati.
Sam rabim odklop, vročino, morje in čim manj domačih. Kombinacija ki je v SLO žal ne dobim.
...z masko na glavi in tičem na soncu...