Svet
3717 ogledov

Terorist grozi: "Vse bom pobil"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    omega_v6 12:57 23.marec 2018.

Ni bil terorist ampak musliman,ki lahko pobija v imenu vere!! In v Evropo smo spustili več miljonov muslimanov,ki bodo počasi a sigurno iztrebljali nemuslimane!! V Siriji se je vojna KONČALA in zadnji čas je,da vrnemo dezertere nazaj naj vsaj pomagajo ...prikaži več pri obnovi domovine,če so ji že v najtežjih časih obrnili hrbet!!

• perhan63 13:16 23.marec 2018.

ma jebo jih islam

• majab 13:20 23.marec 2018.

Priseljenci v EU pomenijo priložnost za razvoj... Na koncu bodo itak ugotovili, da je bil zbegan oziroma ni imel urejenega (spolnega) življenja.

• boogin1 15:41 23.marec 2018.

Zakaj bi bili nestrpni do gospoda, ki se je izrekel za privrženca teroristične skupine Islamske države. Potrebno je razumeti, da je gospod celo življenje živel s kamelami in nategoval ovce in ko je prišel v obljubljeno deželo EU, gospodu nihče ...prikaži več ni razložil, da se tega tukaj ne počne. Gospoda je potrebno sprejeti takšnega kot je ima pač svoje-drugačne navade. Saj kot se spomnimo pisanja iz Mladine, oni se bodo čudili nam mi pa na njihove običaje in navade.

• jozicamurn 22:38 23.marec 2018.

Smrt kultu smrti lažnega preroka mohameda pedofila, ki je posilil 9-letno Aisho. Mi jim pa še džamije gradimo, a so se za to borili naši očetje in dedki, ko so jih poslali nazaj na svoj kontinent? Liberalna nesnaga pri nas ...prikaži več jih pa še podpira in celotna država jim daje več ugodnosti kot pa svojim državljanom, da lahko nadaljujejo svojo invazijo in infiltracijo na stolčke in delovna mesta pri nas in da nas kontrolirajo povsod po vodstvu vahabita-šeriat džihija imama iz Bosne, ki lobira proti nam.

• blayo 19:03 24.marec 2018.

Hmm... če oni lahko, lahko tudi ti in tebi podobni. Torej začni lobirati... ustanovi svojo "vojsko" in "zavzami" Bosno za začetek. Problem vidim v tem, da se ti verjetno ne bo dalo in boš raje še naprej iz udobnega naslonjača ...prikaži veča "prodajala" svojo zgodbo po raznih forumih in oglasnih deskah...

• jozicamurn 10:24 27.marec 2018.

Jaz tega ne morem, saj nisem služila vojsko, ko bo prišlo do tega pa bomo prvo počistili tiste, ki so odgovorni za vstop šeriata in teroristov v našo državo, potem pa s celo silo nad džihije. To je sigurno. To ...prikaži več bo kazen ljudstva in ne samo moja utopija kot praviš.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.