Vrtovec se spet hvalisa. Ravno pred parimi urami sem se lahko prepričal , kako poteka nočno delo na AC odseku pri Postojni. Tam je bilo par mandeljcev, ki so delali dober vtis. Toliko o tem, kakšne rožice nam sadi tale Vrtovec.
J aće je pa on to rekel pol pa 100% drži !! Ni večjega hohštaplerja na SLO politični sceni kot je ta exeplar. Vsi veste , da ne moreš pripeljati čez noč novo dodatno smeno delavcev , ker jih ni… ...prikaži veči , ker jih ni !! Da pa pridobiš delovna dovoljenja in jih napraskaš skupaj po ex Jugi , pa traja vsaj 1 mesec . No in on se slika s " novimi delavci nočne smene " s katerimi bodo 1x hitrje končali dela ! Odsek Domžale -LJ pa nikjer nobenega !!Edino kar dela je radar na priključku s Štajerko !!!
kaj tesle saj imamo veliko konj na cesti ki ne razmišljajo s svojo glavo! divjajo kot da so sami na cesti
Me zanima koko bo tole ameriško sranje prevozilo AC iz Ljubljane v Koper med tednom???
Po srednjem pasu, tam je prazno
V Koper boš prišel brez ogledal in poln prask....
Vrtovec se spet hvalisa. Ravno pred parimi urami sem se lahko prepričal , kako poteka nočno delo na AC odseku pri Postojni. Tam je bilo par mandeljcev, ki so delali dober vtis. Toliko o tem, kakšne rožice nam sadi tale Vrtovec.
Na Domžale -LJ PA NIKJER NOBENEGA 3 DNI !!!
Zapisano bi moralo glasiti ; Vrtovec je teslo.
In to kakšno !!
Vprašajte AI kaj meni o tem! Odprlo se vam bo da gre za nateg stoletja!
Zakaj bi sploh kupil tak avto.potlej lahko tudi žene seksajo z drugim,da ne bo treba možu.ali obratno.
TESLO na si kupijo TESLO, zraven pa še VESLO....🤣🤣🤣
J aće je pa on to rekel pol pa 100% drži !! Ni večjega hohštaplerja na SLO politični sceni kot je ta exeplar. Vsi veste , da ne moreš pripeljati čez noč novo dodatno smeno delavcev , ker jih ni… ...prikaži veči , ker jih ni !! Da pa pridobiš delovna dovoljenja in jih napraskaš skupaj po ex Jugi , pa traja vsaj 1 mesec . No in on se slika s " novimi delavci nočne smene " s katerimi bodo 1x hitrje končali dela ! Odsek Domžale -LJ pa nikjer nobenega !!Edino kar dela je radar na priključku s Štajerko !!!
ČRNI bodo vse zrihtali dosti so obljubili a že pozabili
Po izjavah ene najbolj zarukanih pametnjakovičk Violeti, bi morali dandanes že vsi frčati po zraku! Preverite!
Če bi bili smrdljivi golobisti in levakaristi na oblasti se to ne bi zgodilo še 100 let
Samo debili kupijo avto,da sam vozi.
Se je že zgodilo? Zgleda da sem prespal zadnjih 100 let!