Avto
42312 ogledov

Test novih radarjev: Policija tu naredila že več deset tisoč posnetkov

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:47 06.november 2025.

Vse za varnost ljudi,a veste kako boste bolj varni če peljete po avtocesti proti morju 60 na uro

• atamama 08:45 06.november 2025.

Policiji v vednost. Močna svetloba v oko če ima le to delno sivo mreno ali očesni pritisk pride do zaslepitve, ki lahko traja tudi do 60 sekund... Kaj se lahko zgodi?

Garancija 08:48 06.november 2025.

To jih ne briga,se pa sekirajo za naše zdravje,pa za njihove plače Fak OOF

Leon 08:26 07.november 2025.

Kupi si nočna sončna očala za vožnjo .......😎.

Leon 08:20 06.november 2025.

V Mariboru razstrelili ohišje radarja na Gosposvetski cesti....kdo so teroristi nič ne piše ?

• Naklonsky 08:17 06.november 2025.

Cena in kvaliteta ni tako pomembna. Boljša bo tista, pri kateri bo posrednik ponudil višjo provizijo!

StarMačk 11:29 06.november 2025.

"Kaj se dogaja na višnjegorskem klancu?", je spraševal sodelavec. "Zvečer sem peljal za nekim avtom, ki je bil hitrejši od mene. Pri lokaciji, kjer je sicer že nekaj časa nameščena škatla stacionarnega radarja, je nenadoma poblisnila močna svetloba. Ker je ...prikaži več bila tema, sem bil zelo presenečen, trajalo je nekaj hipov, da so se oči spet privadile. Takšnega merilnika doslej še niso uporabljali." In kdo bo prevzel odgovornost, če bo ob tem kakšen voznik reagiral nepredvidljivo in naredil hud karambol?

• AN27 09:48 06.november 2025.

Ne moreš verjeti, spet se policaji nad dolenjčki izživljajo!

Garancija 10:11 06.november 2025.

Ni problem dati denar za kaznovanje,je pa problem povišati penzije

Leon 08:23 07.november 2025.

Zakaj so se ustavni sodniki šele sedaj odločili za takšno akcijo zoper alkoteste ? Martinovanje je očitno velik praznik za posameznike ,ki potrebujejo prekomerno dozo .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.