Moj oče je kmalu po zadnji dozi "morfija" umrl - zaradi odpovedi srca.
V bolnišnici je umiral zaradi raka na pljučih. Nikomur ni padlo na misel, da bi se pogovarjali o kakšnih ubojih. Človek je bi rešen peklenskega trpljenja.
Tole okoli Radana je vedno bolj podobno zaroti. Če pa so bili sorodniki umirujočih "presnečeni" nad smrtijo svojih bližnjih, je mogoče prav preveriti, če je kateri od pacientov umrl dan prej - smiselno pa ni. Pa tudi čudila bi se… ...prikaži več sorodnikom, da bi hoteli, da se njihovi bljižnji mučijo čim dlje.
Ne verjamem in nikoli nisem, da je Radan koga "pospravil", toliko podtikanja in nerealnosti kot je bilo v tem primeru, bi se otrok videl, da je Radan nedolzen. Brezveze ... itak to vejo vsi Radan jim je pac na zulj stopu ...
Ja, Radan, marsikdo od teh revežev, ki naj bi jih " pospravil" bi ti verjetno rekel HVALA!
Kako pa ti to veš? In kako je to vedel Radan?
Si že kdaj videl umirajočega bolnika z rakom v zadnjem stadiju?
Jezero, vem. Zakaj vem? Moja mati je zadnje ure tako trpela, da bi ji jaz sam dal kakšno odrešilno injekcijo, pa je nisem imel. ŽAL.
In pa še nekaj Jezero. Verjemi mi, da upam, da ti tega nikoli ne boš vedel!
Moj oče je kmalu po zadnji dozi "morfija" umrl - zaradi odpovedi srca. V bolnišnici je umiral zaradi raka na pljučih. Nikomur ni padlo na misel, da bi se pogovarjali o kakšnih ubojih. Človek je bi rešen peklenskega trpljenja.
Tole okoli Radana je vedno bolj podobno zaroti. Če pa so bili sorodniki umirujočih "presnečeni" nad smrtijo svojih bližnjih, je mogoče prav preveriti, če je kateri od pacientov umrl dan prej - smiselno pa ni. Pa tudi čudila bi se… ...prikaži več sorodnikom, da bi hoteli, da se njihovi bljižnji mučijo čim dlje.
Ne verjamem in nikoli nisem, da je Radan koga "pospravil", toliko podtikanja in nerealnosti kot je bilo v tem primeru, bi se otrok videl, da je Radan nedolzen. Brezveze ... itak to vejo vsi Radan jim je pac na zulj stopu ...