Če bi poslušal podcast bi vedel da ima redno službo (in če vedel kakšno bi rekel samo respect), poleg tega služi denar še na druge načine. Pa ga sploh ne poznam oz boli me zanj in tudi Kmetije nisem gledal.… ...prikaži več. Po mojem taki ki streljajo take neumnosti več povedo o sebi kot o drugih.
popolnoma pravilno, Intriganta, ki popularizira provokacije je potrebno ustaviti. Mlad človek, ki nima (!) nobenih obveznosti. Že izraz na njegovem obrazu pove vse.
Službo si poišči lenuh.
Ti bi ga vzel? To je čisto neuporaben kader. Sami problemi....
Če bi poslušal podcast bi vedel da ima redno službo (in če vedel kakšno bi rekel samo respect), poleg tega služi denar še na druge načine. Pa ga sploh ne poznam oz boli me zanj in tudi Kmetije nisem gledal.… ...prikaži več. Po mojem taki ki streljajo take neumnosti več povedo o sebi kot o drugih.
Ja, skeptik. In takšne neuporabne kadre mi vsi skupaj drago plačujemo.
Pravilno....jaz ga izzivam ,da gre v živalski vrt v kletko namesto majmuna...ampak mu je to verjetno že domače!!..
popolnoma pravilno, Intriganta, ki popularizira provokacije je potrebno ustaviti. Mlad človek, ki nima (!) nobenih obveznosti. Že izraz na njegovem obrazu pove vse.
A kakšna pametna služba ti pa smrdi a, lenuh lenuhasti!? Pravilno so storili.
Kar naprej pišete o teh klošarjih
Oprosti, raje uporabi kakšno drugo besedo in ne žali klošarje.
Se strinjam