Za medene tedne bo imel ptič dovolj časa po volitvah, ko bo odstranjen s položaja PV. Pa še ceneje za državo bo, saj ne bo seboj vlekel osebnih stražarjev, ki ga baje pazijo noč in dan, da ga kdo ne ukrade.
Kdo je že ta mega sponzoruša, ki nima 1 dneva dokazane normalne delovne dobe, razen baje po dekadentnih moških zabava! 100-tisoci eur gredo iz slo proracuna in volilnega denarja gs, da operejo njeno umazano ime in za njen luksuz! Vse… ...prikaži več to mi plačujemo z visokimi davki!
Saj po volitvah bosta imela dovolj časa, pa bosta lahko šla. Aja. Sorry. Takrat ne bosta mogla, ker se bo Tina ločila od Robija, ker ne bo več predsednik vlade 🤣
Hahahaha, ko predolgo razmišljaš samo s spodnjo glavo, pravi moja soseda, se naredi kurbarija. In ko mine in spet zgornja prevzame funkcijo so pa stroški in problemi. Če je to med dvema v redu, ko pa ga država najebe je… ...prikaži več pa malo kruto, kajne?
Za medene tedne bo imel ptič dovolj časa po volitvah, ko bo odstranjen s položaja PV. Pa še ceneje za državo bo, saj ne bo seboj vlekel osebnih stražarjev, ki ga baje pazijo noč in dan, da ga kdo ne ukrade.
In kdo misliš ga bo zamenjal. Ni več v modi, da politiki mečejo puško v koruzo. Oni drugi pa zastonj nanjo čaka.
Hejter Ender, oni drugi bo ptica tako povozil na volitvah, da bo le ta lahko samo se vratar v parlamentu .
Kdo je že ta mega sponzoruša, ki nima 1 dneva dokazane normalne delovne dobe, razen baje po dekadentnih moških zabava! 100-tisoci eur gredo iz slo proracuna in volilnega denarja gs, da operejo njeno umazano ime in za njen luksuz! Vse… ...prikaži več to mi plačujemo z visokimi davki!
Golob je pedher.
Saj po volitvah bosta imela dovolj časa, pa bosta lahko šla. Aja. Sorry. Takrat ne bosta mogla, ker se bo Tina ločila od Robija, ker ne bo več predsednik vlade 🤣
Kaj? Tina je šla..... in še je doli. Dobesedno
Hahahaha, ko predolgo razmišljaš samo s spodnjo glavo, pravi moja soseda, se naredi kurbarija. In ko mine in spet zgornja prevzame funkcijo so pa stroški in problemi. Če je to med dvema v redu, ko pa ga država najebe je… ...prikaži več pa malo kruto, kajne?
Kva je to, BABY ORPHAN'S CENTRE? A ne zna več slovensko...
…ko je tako pameten!
Mnogo več kot tisti iz FDV. s prištinskim častnim doktoratom..
Veselje brez krčmarja, po volitvah bo vse isto!!!
cigane pa komuniste pobijajo; sam prašam, če morda ja ne pridejo še iz afrike v prelepo Slovenijo ?
Skrbno varovane skrivnosti družine Golob. Pa dolgo ostanita na medenih tednih , ko bosta šla. Domovina pričakuje, da se bosta lepo imela.
Itak saj končno je to njuna zasebna stvar. Ampak to avtorja ne tangira, ko o čem drugem nima kaj pisati..
Domovina pričakuje da ostaneta tam.
Tina ima nažalost večji IQ od polovice poslancev in poslank pa še lepša je od vseh poslank in to moti moški in ženski svet Slovenije.
Kje vidiš lepoto?
Rezgeta ta lepota, ihaha !
Saj konji so lepe živali, zakaj jih žalite?