Šport
37 ogledov

Tina Maze: "Ne morem se dati na štiri konce"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sweetdogs 19:28 13.april 2012.

    *...ki imajo po 10× večji budget, ni prostora.

  • se_eden 00:45 14.april 2012.

    treba je ločiti med amaterskim športom (telesno kulturo) in profesionalnim športom, ki je v današnjih časih predvsem posel. in v poslu se dobiček dosega z borbo na trgu. edini od vseh slovenskih profesionalcev edino Zavec priznava to dejstvo. vsi ostali ...prikaži več bi pa radi bili po eni strani amaterji z državno službo, najbrž pričakujejo še penzijo za posebne zasluge, o profesionalni strani (zaslužkih) pa govorijo, da so to poslovne skrivnosti. država naj financira amaterski šport vključno z mladinskimi selekcijami, potem je pa edino trg merilo za kvaliteto, ne pa da beremo, da obstajajo reprezentanti stari več kot 30 let ki, v svoji dolgoletni karieri niso dosegli nobenega prav posebno zavidljive rezultata pa se jih še zmeraj obravnava kot bodoče talente in temu primerno tudi financira njihov hoby, kar navsezadnje tudi je....

  • sweetdogs 19:28 13.april 2012.

    Bravo Tinca za letošnjo sezono. Drugo leto pa na zmago!Takšna vrhunska športnica mora imet 100% podporo in je totalno neprofesionalno s strani Lovšeta, da med sezono obračunava s Tino preko medijev. To samo jemlje fokus in energijo, za ...prikaži več to pa v vrhunskem smučanju, kjer imamo opravka z reprezentancami, ki imajo po 10× večji budget. Če kdo ne spoštuje pogodbe se pač uveljavijo pogodbene kazni in basta. Ne pa cirkusa zganjat po medijih in pljuvat po športnikih, ki so lahko Sloveniji v velik ponos.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.