Slovenija
18648 ogledov

To cesto bodo za avtomobile zaprli

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vseimam 16:44 18.februar 2018.

    Poleti je ob vikendih strašen naval v slovensko primorje. Avtocesta je vse preveč obemenjena. Zato jo bodo zaprli za avtomobilski promet. Predvsem za Gorenjce. Svoja vozila bodo lahko parkirali na ljubljanskih parkiriščih in se peš ali z električnimi avtobusi odpeljali v Portorož.

  • mirror 00:32 19.februar 2018.

    Če greš v Italiji na Marmolado, ali v Nemčijo na Zugspitze ni nobene gneče in težav s parkiranjem. Naše dostopne ceste so za nekaj svetlobnih let v zaostanku. Cesta v Vrata bi bila lahko že asfaltirana in razširjena, problem je ...prikaži več je na nekaj mestih le v peščenih plazovih. Čeprav so na ta dva vrhova tudi speljane žičnice, ni onesnaževanja, pač pa zelo velik obisk in tudi zaslužek, ki se vlaga v infrastrukturo. Pri nas bi radi samo zaslužek brez vlaganja.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:47 19.februar 2018.

    Ja tako so zaprli stara mestna jedra za promet in butiki ter trgovinice so z vedno zaprli vrata mestna jedra so po večini prazna!! Bled Bohinj in podobne destinacije bi morale namestiti košara za pobiranje denarja!! Ko turist pride do ...prikaži več meje občine naj preprosto odvrže v košaro 200 evrov in nadaljuje pot dalje saj je turist moteči člen za te kraje seveda pa denar ni!!

  • srecnii 18:21 18.februar 2018.

    Včasih sem večkrat poleti se vozil v dolino Vrata, zadnja leta pa ni več miru, navali tujci in mi domačini. Grem drugam in pika. Lahko pridem tud iz druge strani na Triglav, Krma, Pokljuka, Zadnjica, da se tud iz Soče za dva dni.

    • vseimam 18:27 18.februar 2018.

      Glede na dejanja gorenjcev kmalu tudi tam ne boš mogel. Verjetno bodo kmalu tudi prepovedali pohod na Triglav, le pet oseb dnevno.

    • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:41 18.februar 2018.

      Končno se je začel premikat v tej smeri,saj razen kupa odpadkov in uničevanja narave drugih koristi od teh turistov ni?

    • srecnii 08:53 20.februar 2018.

      Za Štajerce in Korošce bo problem, za nas iz zahodne Slovenije, mamo Tolminske in Bovške gore blizu in ne samo to Karinjske Alpe so še lepše, bomo evre v Italiji puščal.

  • Lavdan 19:43 18.februar 2018.

    Ni problema, lahko boš šel povsod, a boš debelo plačal. Nadstandard je drag. Čudno da se ne spomnijo, da bi v Lescah na letališču naredili parkirišče in z aviončki vozili turiste na ogled gora. Ne bo treba graditi visokosteberne železnice.

  • bojko 17:52 20.februar 2018.

    Asfalt naj polozijo pa parkirisca porihtajo pa kasirajo, ne pa, da ljudem jemljejo svobodo gibanja. Jaz sem grozno rad v tej dolini a ce bo tako, mene pa marsi koga drugega tudi ne bo vec tja, bom raje s Pokljuke ...prikaži več sel. Imam pa predlog. Kaj, ce bi se cesto na Pokljuko zaprli pa uvedli avtobuse za gor. Ali pa omejili dostop v gore. Novo pravilo, recimo. V gore se hodi samo podnevi, ponoci tam nimate kaj iskati

  • Avatar vec
    vec 11:12 19.februar 2018.

    Jaz tud grem U dolinu vrata enkrat preko proleće, btw reče se DOLINA VRAT vsaj tako ji dumačini praujo.

  • srecnii 08:56 20.februar 2018.

    Bomo zavil k Italjanom, Karnijske Alpe ali pa v Avstrijo in tam puščal evre za gorivo, hrano in nočitve. Naši pa naj stokajo, kako je turizem slab

  • bojko 17:49 20.februar 2018.

    In bo človek zelel startat na Triglav, (kot to rad pocnem tudi za druge vrhove, da se izognem gneci, vrocini in da dozivim soncni vzhod bolj v visavah) recimo ob 2 zjutraj.... Pa kaj? Naj grem iz Mojstrane pes najprej ...prikaži več do stene 3 ure pa potem se 6,7 ur na Triglav. Pa saj to ni normalno. Ali bos pa utrujen ob polnoci in se pozneje dol prisel in KAJ???!!! Župana poklical, da te bo peljal do avta? Dajte no, tole ni normalno. Lahko je kr neki na pamet planirat pa se okoljevarstvenika spilat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.