Svet
8399 ogledov

To je konec Bosne in Hercegovine, gre za zadnji žebelj v krsto!

Komentarjev 100
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar NickMason
    NickMason 15:01 24.maj 2024.

    A slike grobišč iz tam,ki ste jih kazali med covidom ,teh nič ne boste pokazali😀

  • Plavi-mil 14:19 25.maj 2024.

    BIH je umetna tvorba, kot je bila juga in take tvorbe NE delujejo, slej ko prej razpadejo in tudi ta bo.

  • Avatar SS666
    SS666 20:31 24.maj 2024.

    Mislim da bi bilo najbolje za vse prebivalce BIH,da gredo narazen po mirni poti,v upanju po boljši prihodnosti,sodelovanju in napredku na tem ozemlju.

  • Enzgg4 02:29 25.maj 2024.

    Židi so v zadnjih 7 mesecih pobili 5x toliko ljudi, pa Ameri ne bodo podprli resolucije o genocidu nad Palestinci. Pa EU tudi ne. To vse pove o hipokriziji "mednarodne skupnosti".

  • LukaMB 23:27 25.maj 2024.

    Pandorina skrinjica se je odprla, kmalu bo podana tožba Nemčiji s strani Rusije za genocid z napadom na St. Petersburg, potem še s strani Srbije za genocid v Kragujevcu, ko so Nemci pobili ogromno število dijakov, študentov in gimnazijalcev v ...prikaži več enem dnevu, o tem pišejo celo knjige in je to velika žalost, potem genocid v Izraelu, genocid s strani nato-teroristov itn., ste opazili da so o rezoluciji prvo besedo imeli največji genocidneži Nemčija in Ruanda. Genocidneži o genocidu.

    • Avatar zoo
      zoo 12:48 26.maj 2024.

      Tudi Hrvaška pride na vrsto in njeni ustaši.

    • LukaMB 13:00 26.maj 2024.

      zoo - res je, Jasenovac

  • LukaMB 23:22 25.maj 2024.

    SS-handžar divizija muslimanov, ki so pomagali deutsche reichu ljudje pozabljajo, bili so na isti ravni kot ustaši in nekatere od grupacij četnikov, ki so popolno sodelovali z svojimi novimi gospodarji. Muslimani v tem niso čisto nič nedolžni že takrat in ...prikaži več so tako kot Jasenovac pripomogli k zmanjšanju števila Srbov v regiji, se vleče to še od prej.

  • LukaMB 23:21 25.maj 2024.

    Nista samo Slobo in Sranjo hotela razdeliti, Alija IzMetbegović je hotel celo Bosno zase za svoj radikalni islam, pozval je tudi na tisoče borcev mudžahidov iz Irana, konzerve - medicinska vojna oprema in pogradi pa so že bili od leta ...prikaži več 1956 dalje z arapskimi napisi pod džamijami skriti. Pripravljali so se na to.

    • Avatar MS
      MS 15:13 28.maj 2024.

      Luka, tisti ki danes izvajajo najbrutalnejši genocid v zgodovini in tisti ki v Ukrajini pobijajo ničesar krive otroke, starce žene, bi sodili drugim! To se lahko porodi le v tvoji lobotomirani piksni! Genocidneži o genocidu! Ja Nemci s Hitlerjem na ...prikaži več čelu so svoj ceh plačali, Tudi Slobo je svoj ceh plačal Tudi Netanjahu ga bo, da o Putinu niti ne govorimo! Je le vprašanje časa!

    • LukaMB 15:18 28.maj 2024.

      MS - Genocidneži nato-teroristi, Nemčija in Rwanda bi sedaj sodili ostalim, Nemci niso nič ceh plačali, odprli so Pandorino skrinjico, genocid v Kragujevcu, ko so postrelili več kot 8000 študentov in dijakov v enem dnevu (knjige pišejo o tem) bo ...prikaži več sedaj rezolucija, muslimanske enote SS-handžar divizija z Nemci, genocid v Jasenovcu s strani ustašev, genocid pri blokadi Leningrada-St. Petersburg s strani Nemcev in še in še in te Nemci si drznejo postaviti nekako rezolucijo o Srebrenici.

    • LukaMB 15:21 28.maj 2024.

      Potem bo prišlo do nato-teroristov tožba zaradi nelegalnega napada mimo povelj UN nad Jugoslavijo = Srbijo, ker so metali osiromašen uran 'humanitarno' v pomoč ljudem, veliko je rakavih obolenj in tumorjev, veliko je umrlih po tem. Potem bo prišla tožba, ...prikaži več ker Irak ni imel WMD pa so ga vseeno napadli. Tožba za ubitega Sadama in Gadafija, tožba za 600.000 ubitih iraških otrok, ki kot je rekla koza albright je bilo potrebno za menjavo režima in še in še. S to rezolucijo so si odprli pot v pogubo.

    • Avatar MS
      MS 16:53 28.maj 2024.

      Luka da se ne boš razpočil! Kdorkoli je kadarkoli in kjerkoli izvajal take strahote kot jih danes izvaja tvoj idol Putin mora biti obsojen! Ti kreten pa poskušaš braniti Putina z idiotizmi kot so "saj so to tudi drugi počeli"! ...prikaži več Daj zlezi že enkrat iz putinove riti in nehaj smraditi po tem forumu! Zločin je zločin ne glede kdo ga je storil! PIKA!

    • LukaMB 16:16 30.maj 2024.

      MS - kdaj boš rekel direktno da tudi clinton in albright? Zakaj niso obsojeni, aja, krava albright je crknla govedo smrdožidsko, rešila se je mednarodnega sodišča. Kmalu ..., long live BRICS. Muslimani se ne zavedajo, da se politika menja in ...prikaži več da kljub svojim lažem in 5 min slave bodo naenkrat dobili vse za nazaj ravno tako kot nato-teroristi. Boomerang se vrača in karma is a bitch. Veš kako pravijo: Še nobenemu ni gorela do jutra. Kakšen lep občutek je, ko so odprli Pandorino skrinjico sedaj.

    • LukaMB 16:20 30.maj 2024.

      MS - ko bodo prvi obsojeni z zahoda za vso krvoločnost za nazaj, takrat se bomo lahko komaj usedli za mizo za pogovor in bili pravi pacifisti in ne fejk ZDA-VB-pacifist MS, ki demonizira eno stran svoje pa ne pogleda ...prikaži več v ogledalo. Ti mi boš govoril o gospodu Putinu, gospod Putin je zate BOG in batina, počistil bo nesnago, ki se je nabirala več let. Hvala Bogu za balans in za mogočno Rusijo-Kitaj.,ki želijo pravičnejši svet na podlagi spoštovanja zakonov ne pa kršenja s strani nato-teroristov.BRICS

    • Avatar MS
      MS 16:32 30.maj 2024.

      LukaMB, Torej dokler ne bodo prvi obsojeni z zahoda, bošl ti zagovarjal raketiranje in bombardiranje civilnih naselij, vrtcev, šol, bolnic in posledično pobijanje nedolžnih ukrajinskih otrok, žena in starcev! Sem te prav razumel Luka?

    • LukaMB 16:39 30.maj 2024.

      MS - kot jaz vem to Rusi ne delajo, saj so izobčili lgbtq+ bolance, so družinsko naravnani po tradiciji in patriarhat, če tvoji cia-mi5-mi6 inštruktorji govorijo ukro-fašistom, da naj se skrivajo v vojnih objektih, potem je to res žal kolaterala ...prikaži več ne pa ko si nato-teroristi zaradi nepreciznih raket ali lastne arogantnosti pri igranju z joystickom podajo pravico do tega da ubijajo nedolžne ljudi z izrazom "colateral damage".Ravno včeraj so Rusi evakuirali eno mesto in pozvali civiliste naj odidejo!

    • LukaMB 16:41 30.maj 2024.

      MS - vedno se držiš kot pijan plota, torej dokler ne bodo obsojeni ukro-fašisti, ki so ubijali pro-Ruse in otroke ter starejše in posiljevali ženske in jih potem ubili ter strpali v jarke, da je snajperist "Dejan Berić" na strani ...prikaži več vojske Lughanska in Donbassa povedal, da bo ostal še nekaj časa kot dobrovoljec, saj ni mogel verjeti svojim očem kakšne grozote so počeli azov-neonacisti in njihovi nato-teroristi inštruktorji. Ne bomo pozabili Oddesse leta 2014 in Aleja Angelov! Poglej si.

    • LukaMB 16:46 30.maj 2024.

      Ko bodo obsojeni za svoja dejanja, se lahko usedemo in pogovarjamo, do takrat pa mora žal gospod Putin skupaj z več kot polovico sveta v BRICS, ubiti dolar in povrniti normalno stanje nazaj, torej to stanje po svetu, v katerega ...prikaži več so nas spravili nato-teroristi in njihove igrice zahodnih agentov na podlagi umetnih prevratov-pomladnih revolucij-igric z denarjem in igric z neposredno grožnjo manjšim državam in politikom, da sprejmejo njihove pogoje oz. ultimatume za širjenje nato-baz in ekspanzije.

    • LukaMB 16:47 30.maj 2024.

      Nekdo mora ustaviti nato-teroristično agresijo politikov na podlagi ČE NE BOŠ .. POTEM PA. Pravičen svet se ustvarja, hvala Rusiji, Kitajski, Belorusiji, vsem v BRICS, ki razumejo v kaj so nas privedli zahodni-genocidneži in wannabe hegemoni. Svet se prebuja, palica je zrastla.

    • Avatar MS
      MS 16:56 30.maj 2024.

      Luka5 pravi: Rusi ne raketirajo in ne pobijajo nedolžno civilno prebivalstvo v Ukrajini! Kako močno je lobotomiran ta model dokazujejo fotografije do tal porušenega Harkova ki jih ta model ne vidi! A že v naslednjem stavku sam sebe demantira ko ...prikaži več zapiše: " če tvoji cia-mi5-mi6 inštruktorji govorijo ukro-fašistom, da naj se skrivajo v vojnih objektih, potem je to res žal kolaterala! Kaj reči o človeku ki se niti sam s seboj ne strinja! Lobotomija!

    • LukaMB 17:00 30.maj 2024.

      MS - a veš kaj pomeni obramba lastnega naroda zaradi represije in tega, ker so tvoj narod pobijalu ukro-fašisti in njihovi nato-teroristi inštruktorji? Lobotomija MS, vsakemu svoje, oni so že pobijali namerno in načrtno Ruse in pro-Ruse ter jim ukinili ...prikaži več jezik tako kot Madžarom in potem se sprašuješ, če Rusi raketirajo? Seveda raketirajo, pri tem pa sigurno bolj pazijo na civile, kot tvoji nato-teroristi po Bližnjem Vzhodu in v Srbiji in v Vietnamu ali v Libiji in Iraku.

    • LukaMB 17:02 30.maj 2024.

      MS - tvoji nato-teroristi cia-mi5-mi6 inštruktorji so si zmislili to taktiko, da uporabljajo civiliste za živi ščit, potem pa so si zmislili tudi propagandne white helmets oz. bele čelade kasneje. Tvoji nato zahodni teroristi so glavni v tem in v ...prikaži več tako obscenih in sprijenih idejah kot v ideji za krajo ruskega premoženja in sankcijah Rusiji. Preostane ti samo to, da boš masturbiral in se slinil na sankcije, ko bodo Rusi cveteli skupaj z BRICS.

    • LukaMB 17:04 30.maj 2024.

      MS - pojdi prosim te pogledat, kdo si je izmislil besede 'colateral damage', ko so ubijali uboge pastirje z joystickom in raketo, ki je več vredna kot celoten zidak v katerem je ubogi nomad živel in ko so arogantno pritiskali ...prikaži več na izpustitev bomb v imenu demokracije in pobili 600.000 iraških otrok, ki so bili po albright žido potrebni za menjavo režima? Metanje bomb na civiliste namesto evakuacija? Rusi so evakuirali mesto in otroke in 10.000 otrok iz Ukrajine, da bi preživeli, kaj pa tvoji?

    • LukaMB 17:06 30.maj 2024.

      Tvoji nato-teroristi so v imenu demoNkracije z bombami in osiromašenim uranom v dobrobit ljudstva humanitarno ubijali je tako? A ko so metali bombe, so zbirali cilje, ko so zadeli mostove-vrtce-šole-diplomatsko ambasado Kitajske-boge nomade po puščavi itn., vidiš kako sprijeni so ...prikaži več tvoji nato-teroristi samo prosim te da im nehaš srat in si pejt pogledat glavo, mogoče ti dajo intel chip ven, katerega si analno prejel notri.

    • Avatar MS
      MS 17:11 30.maj 2024.

      Luka, a veš kaj pomeni obramba lastnega naroda zaradi agresijee in tega, ker so tvoj narod pobijali rusi že za časa sovjetske zveze! Svet pomni 4,000,000 umrlih od lakote zaradi "Holodomora" Isto genocidno politiko sedaj izvaja tvoj idol, največji zločinec nove dobe!

    • LukaMB 17:20 30.maj 2024.

      Holodomor ni bil samo v Ukrajini, ampak čez celo Sovjetsko zvezo in kot takšen interna stvar Sovjetske zveze in tragedija, kaj ima to veze z današnjimi ukro-fašisti? Po drugi strani, če je bila politična partija takrat enotna in so bili ...prikaži več komunisti (kdorkoli pač v večini) in so separatisti želeli malo po svoje sem ter tja kolaborirati z nacisti, bi ti potem kot vodja pustil separatizem tujih agentov v svoji lastni državi? Debilko, res rabiš en orng pregled glave. A to je tvoj argument? Smešno.

    • Avatar MS
      MS 17:27 30.maj 2024.

      Luka, kako zblojen moraš biti ko meni pripisuješ kakršnekoli podrške in odobravanje Ameriškim zločinom od Koreje, Vietnama vse do današnjih dni! Tisočkrat sem na tem forumu zapisal " Zločin je zločin ne glede kdo ga je storil" A tvoj bolni ...prikaži veči um rezonira tako: Pobojanje nedolžnih civilov ki jih je počela Amerika JE ZLOČIN nad ZLOČINI! Pobijanje nedolžnih civilov ki jih počne Rusija pa NI ZLOČIN! Putin kraljuje v tvoji zblojeni lobanji!

    • Avatar MS
      MS 17:33 30.maj 2024.

      Ko so separatisti v Ukrajini želeli malo po svoje sem ter tja kolaborirati z Rusi, bi ti potem kot vodja pustil separatizem tujih agentov v svoji lastni državi?

    • LukaMB 21:29 30.maj 2024.

      Nič sem pa tja, prvi so začeli ukro-fašisti ubijati lastne Ukrajince, ki so imeli ukrajinski potni list, le pro-Rusi so bili in seveda govorili po rusko, ukinili so madžarski in ruski jezik in izvajali represijo nad njimi zaradi Nuland piškotkov. ...prikaži več Tako da ti si zblojen že v osnovi brez pravih temeljev.

    • Avatar MS
      MS 15:33 31.maj 2024.

      Prav imaš Luka, ukrajinski potni list so imeli in prorusi so bili in seveda govorili so po rusko! Vse to štima! Štima pa tudi to da so ti ki so imeli ukrajinsko državljanstvo po nalogu Putina začeli z destabilizacijo države ...prikaži več Ukrajine z namenom odcepitve od matične države!

    • Avatar MS
      MS 15:33 31.maj 2024.

      Vladimir Putin je 24. februarja 2022 napovedal »posebno vojaško operacijo« v podporo ruskima separatističnima republikama Doneck in Lugansk, katerih vojaške sile so se v konfliktu v Donbasu borile proti Ukrajini od leta 2014. Putin je zagovarjal iredentistična stališča, izpodbijal pravico ...prikaži več Ukrajine do državnosti in lažno trdil, da v Ukrajini vladajo neonacisti, ki preganjajo etnično rusko manjšino.

    • LukaMB 15:42 31.maj 2024.

      MS - priznal si, represijo so delali nad njimi in niso hoteli biti del ukro-fašistov in nato-teroristov inštruktorjev. To je zelo pomembno kar si spustil, kretenoid.

    • LukaMB 15:44 31.maj 2024.

      Če nekomu prepoveš jezik (prepovedali madžarski in ruski jezik) in so tvoji državljani toliko let, začneš s propagando proti njim in načrtno deluješ proti njim z fake revolucijo Nuland piškotov, ubijaš in tepeš pro-Ruse, veliko proruskih novinarjev je čudežno izginilo, ...prikaži več seješ strah in trepet med prebivalce, normalno da se bodo uprli in zahtevali pomoč mati Rusije. Sobivanje s takimi nato-terorističnimi divjaki ni možno, če te želijo namerno iztrebiti. Logika.

    • LukaMB 15:45 31.maj 2024.

      Kdo bi torej lahko zaščitil njih v tem primeru? A ukro-fašistična nato-teroristična fake vlada? Vidiš kako si debilen v razmišlanju, IQ imaš na nivoju amebe, prej kot si spoznaš bo bolje zate.

    • LukaMB 15:46 31.maj 2024.

      priznaš*

    • Avatar MS
      MS 17:14 31.maj 2024.

      Luka, veš življenje je bipolarno! Za dogodke obstajajo vzroki in posledice! Ti lupetaš o posledicah! Vzrok za pritiske ukrajine na rusofile s ukrajinskimi pasoši je bila agresivna akcija risofilskih separatistov pod taktirko zločinca Putina!

    • Avatar MS
      MS 17:23 31.maj 2024.

      Invazijo je mednarodna skupnost močno obsodila. Generalna skupščina Združenih narodov je marca 2022 sprejela resolucijo ES-11/1, v kateri je obsodila napad in zahtevala popoln umik ruskih sil. Mednarodno sodišče je Rusiji odredilo prekinitev vojaških operacij, Svet Evrope pa je Rusijo izključil.

    • Avatar MS
      MS 17:23 31.maj 2024.

      Številne države so uvedle sankcije proti Rusiji in njeni zaveznici Belorusiji ter Ukrajini zagotovile humanitarno in vojaško pomoč. Protesti so potekali po vsem svetu, v Rusiji pa so se protestniki soočili z množičnimi aretacijami in povečano cenzuro medijev

    • LukaMB 19:05 31.maj 2024.

      Ne, ti mešaš, vzrok večletne agende ekspanzije nato baz in politike laži ter pobijanj s strani nato-teroristov s fake-prevrati in namernim stopnjevanjem nasilja in represijo nad prorusi s posledico, ki je privedla do tega.

    • Avatar MS
      MS 11:36 01.junij 2024.

      Ma daj ne seri Luka! Za širjenje NATO baz niso krivi niti ukrajinski otroci, niti ukrajinske žene. niti onemogli stari ljudje ki jih zločinec Putin iz dneva v dan brez skrupul pobija na tisoče! Ti si enak monstrum kot tvoj ...prikaži več idol največji zločinec nove dobe! Gnusiš se mi!

    • LukaMB 23:33 01.junij 2024.

      Ti se mi gnusiš, gnus en, ki zagovarja nato in mi tukaj piše, da se niso širili, že simple stavek, ki ga podaš v chatgpt recimo, ti pove, da je nato kršil povelja UN in koliko so pobijali mimo zakonov ...prikaži več in kako so se širili z umetnimi prevrati, katerega so hoteli narediti tudi v Ukrajini. No pri Ukrajini je bil njihov konec hegemonije in imperija laži, hvala Bogu za gospoda Putina in gospoda Si Džinpinga in za Severno Korejo, gospoda Kim Jong Una. Fašistom in bullyem je potrebno pokazati velikega!

    • Avatar MS
      MS 11:19 02.junij 2024.

      1) Kretenčino, tisočkrat sem na tem forumu zapisal "ZLOČIN JE ZLOČIN NEGLEDE KDO GA JE STORIL" Amerika, Rusija, NATO ali gdorkoli drug! Vse zločine sem tisočkrat obsojal, od pokola indijancev v Ameriki do uvažanjja ameriške "demokracije" v Korejo, Vietnam, Irak, Libijo etc, etc!

    • Avatar MS
      MS 11:29 02.junij 2024.

      2) Enako sem obsojal vse invazije okupacije ki so jih izvajale sovjetske zveza in rusija! Njihove zločine nad nedolžnimi civili ki so jih pobijali brez skrupul! ODLOČNO OBSOJAM POBOJE NEDOLŽNIH OTROK; ŽENA; OSTARELIH KJERKOLI SE TO DOGAJA IN KDORKOLI TE ...prikaži večE ZLOČINE IZVAJA! To si zabi enkrat v tvojo lobotomirano glavo! Putin, Netanjahu čas se vam izteka in vašim ritoliznikom enako!

    • LukaMB 17:41 02.junij 2024.

      MS - ti si se izkazal kot lažni pacifist, ki ne pozna vzroka ekspanzionističnih nato-teroristov in posledic, ki so privedle do trenutnega stanja. Miru ne bo in to še dolgo ne, ker so tako dolgo delali sranje prav nato-teroristi. Get it?

    • LukaMB 17:49 02.junij 2024.

      Posledica je, da se mora vzrok, ki je privedel do porušenega balansa normalnosti po svetu, odpraviti. Dalj časa ko se je nabiralo vse skupaj, hujše bodo posledice čiščenja in vzpostavljanja pravnega reda zopet nazaj. Hvala Kitajski in Rusiji za ponovno ...prikaži več željo po vzpostavljanju pravnega reda in političnega ter diplomatskega in kulturnega bontona, katerega so nato-teroristi s svojim večletnim delovanjem porušili s svojim delovanjem proti mednarodnemu UN varnostnemu središču oz. upravljalcu.

    • LukaMB 17:54 02.junij 2024.

      nato-teroristi = kot otrok v današnjem času, ko mu pustiš odprte roke, da dela kar hoče in da za to ni nič kaznovan, no sedaj bo pa šamar oz. kot pravijo 'batine so iz raja prišle'.

    • Avatar MS
      MS 18:09 02.junij 2024.

      Luka, razloži nam kaj imajo ukrajinski otroci,ukrajinske žene, ukrajinski ostareli z širjenjem NATA! Razloži nam ali misliš da se bo NATO umaknil ko bo Putin pomoril vse ukrajinske otroke, starčke in ženske! Ko ti govoriš o političnem, diplomatskem in kulturnom ...prikaži več bontonu ob zagovarjanju Putinove morije v Ukrajini mi gre na bruhanje!

    • LukaMB 19:21 02.junij 2024.

      MS - a lahko začneš z 'kaj imajo iraški otroci, srpski otroci, otroci na Bližnjem Vzhodu, palestinski otroci, libijski otroci, otroci v Egiptu ob pomladni revoluciji, otroci v Afghanistanu katere so pustili na milost in nemilost ostalim', recimo ZAČETEK ti ...prikaži več manjka, to kar ti gledaš je ZAKLJUČEK pa še ta ni tako kot praviš, ker Rusi ne želijo pobijati civilistov in to so večkrat dokazali in to ni v njihovi veri in po varovanju tradicije. Rusi so evakuirali mesta in otroke 10.000 iz Ukrajine.Debil.

    • LukaMB 19:21 02.junij 2024.

      MS - Recimo vrni se na začetek kasete - rewind! Potem boš pa videl jedro in zaključek in prav je tako kot bo zaključeno, da se popravi tako zelo demonski in satanističen začetek.

    • LukaMB 19:24 02.junij 2024.

      Tako da lažni pacifist, ki začne stavek z besedo 'Putler', VSE JASNO. Kretenko MS.

    • Avatar MS
      MS 10:18 03.junij 2024.

      Luka, brez težav začnem tako: "'kaj imajo iraški otroci, srpski otroci, otroci na Bližnjem Vzhodu, palestinski otroci, libijski otroci, otroci v Egiptu ob pomladni revoluciji, otroci v Afghanistanu katere so pustili na milost in nemilost ostalim'" IN DODAJAM: Nihče prav ...prikaži več nihče nikoli ni imel pravice pobijati nedolžne otroke, jo nima in jo ne bo imel! Zagovorniki teh morij so enaki patološki monstrumi kot so ti morilci nedolžnih otrok! Gnusiš se mi!

    • LukaMB 14:07 03.junij 2024.

      MS - začni z biden-pedo! Lažni pacifistek.

    • Avatar MS
      MS 14:44 03.junij 2024.

      Luka, "lažni pacifizem" ki mi ga vztrajno podtikaš je slaboumni konstrukt v tvojiem monstruoznem gnjilem umu! Je le bebavi poizkus diskreditacije moje kritike zločinov ki danesjih izvajajo Putin in Netanjahu in ki so jih skozi zgodovino izvajali tudi drugii! Je ...prikaži več le monstruozni pozkus opravičevanja grozot ki se jih opravičiti ne da! A ti tem grozotam ploskaš, in jih odobravaš!

    • LukaMB 14:47 03.junij 2024.

      bla bla .. diskreditacija zločinov biden-pedota in ostalih nato-teroristov .. bla bla - to je to kar delaš, diskreditacijo s stavkom 'današnji', celoten potek dogodkov do danes ignoriraš in to je tvoja napaka lažnega pacifista, še posebej, ker začneš stavek ...prikaži več s 'Putler', vse jasno. Le monstruozni poiskus MS kretenčka ignorirati bistveno zadevo torej vzroka, ki je privedla do posledic.

    • LukaMB 14:55 03.junij 2024.

      MS - če stradajo civilisti je to razlika ko povejo Američani (ki so si izmislili besede colateral damage) ali pa družinsko naravnani ljudje s tradicijo borbe za obstanek in ignoriranja pro-zahodnih mentalnih bolezni lgbtq, ki so večkrat evakuirali mesta in ...prikaži več celo znano je, da je Putin rešil 10.000 ukrajinskih otrok ven in snajperist Dejan Berić je videl grozote, kako so azov-nacisti posiljevali in ubijali mame/otroke/starejše ljudi in jih zakopali kot da niso vredni nič, da je podaljšal aktivnost!

    • LukaMB 14:56 03.junij 2024.

      Taktika ZDA/VB inštruktorjev cia-mi5-mi6 agentov je: - pomešajte se med civiliste (to so si dejansko pro-zahodni zmislili), če še ne veš npr. ti lahko povem enega od preteklih dogodkov, ko so za napad na Sirijo šla 2 aviona izraelcev ob ...prikaži večb bok potniškega letala, da jih radar ne bi spoznal, potem pa so odvrgli bombe in se hitro vrnili nazaj. To je ta taktika izkoriščanja civilistov/potniških letal.

    • Avatar MS
      MS 15:11 03.junij 2024.

      Luka, lažeš! Niti en moj zapis ne vsebuje besede "Putler"! Lažeš ko si zapisal "celoten potek dogodkov do danes ignoriraš" in kar je najhujše v tvojih zblojenih možganih; Povej kateri vzrok lahko posledično opravičuje poboje nedolžnih otrok? Bo šlo?

    • LukaMB 15:47 03.junij 2024.

      MS - ti govoriš Putin ali Putler kakorkoli vedno začneš prvo z njem, začni s pedo-biden lažni pacifist sendvičar. Nedolžne otroke sigurno Rusi nočejo ubiti in se dogajajo nesreče kljub temu, da veliko pazijo, znani po ubijanju so prav tvoji ...prikaži več nato-teroristi, ki so zmislili besede 'colateral damage' in pa 600.000 pobitih iraških otrok je bilo potrebno za menjavo režima in ko so ciljali z joystickom uboge nomade-otroke s kozami v hišah, kjer je ena raketa vredna več kot celotno imetje tam nekoga.

    • LukaMB 15:48 03.junij 2024.

      Bo šlo ali naj te natakne pedo-biden na senilnega tebe enega cia-mi5-mi6 sendvičarja?

    • Avatar MS
      MS 16:12 03.junij 2024.

      Stotisoče pobitih indijancev ob kolonizaciji obeh Amerikah = ZLOČIN, Milijoni pobitih v Ukrajini z lakoto = Zločin, Milijoni pobitih v Koreji je Zločin, Milijoni pobitih v Vietnamu = ZLOČIN, Milijoni pobitih v Afganistanu = Zločin, Milijoni pobitih v Iraku = ...prikaži več zločin, Milijoni pobitih v Libiji = zločin! To kar počne Netanjahu v Gazi = ZLOČIN! Hmmm ali je to kar počne Putin v Ukrajini mogoče zudi zločin? Luka , kaj praviš?

    • LukaMB 16:28 03.junij 2024.

      Pozabil si zelenskega narkomana in pedo-bidena, ki so ubili 400.000+ Ukrajincev in preko Nuland piškotov delali umetne prevrate ter prepovedali ruski in madžarski jezik in delali represijo nad pro-Rusi. Kaj praviš?

    • LukaMB 16:30 03.junij 2024.

      Pa pozabil si Britance - Boris Johnson in neuopoštevanje Minsk1 in Minsk2 in da so vsi bli za vojno in ne za MIR!

    • Avatar MS
      MS 16:44 03.junij 2024.

      Zelenski i biden so ubili 400,000 + Ukrajincev! Luka ta podatek mi ni znan! Daj rzsvetli me s konkretnimi podatki!

    • LukaMB 17:18 03.junij 2024.

      Toliko so jih poslali v smrt namesto, da bi se zavzemali za mir, tukaj je bolj kriva sicer Velika Britanija pred tem pa še Nuland s piškotki. Pa še bio-laboratorije teh zmazkov ne pozabi in Bog ve, če ni covid ...prikaži več iz Ukrajine prišel.

    • LukaMB 17:18 03.junij 2024.

      Narkoman zelensky rekrutira še preostanek bogih Ukrajincev, da gredo v mesoreznico. V boj do zadnjega Ukrajinca je moto ZDA/VB.

    • Avatar MS
      MS 17:47 03.junij 2024.

      Luka res si kreten! Putin zagovarja iredentistična stališča, ne priznava ukrajinske nacionalnosti, izpodbija pravico Ukrajine do državnosti in to so njegovi pogoji za mir! Skratka gre za izbris ukrajincev kot nacije, in aneksije celotnega ozemlja svetovno priznane države Ukrajine! Drži, ...prikaži večrži, Putinova mesoreznica masakrira predvsem civilno prebivalstvo in herojske borce za svojo domovino! Putin je največji zločinec nove dobe!

    • Avatar MS
      MS 18:20 03.junij 2024.

      In še to kreten luka, Covid zagotovo ni prišel iz ukrajinskih laboratorijev, je pa zagotovo iz ruskih laboratorijev prišel NOVIČOK, pa Plutonium s katerim Putin rad pogosti tiste ki z njegovo politiko ne soglašajo! Organizira jim tudi polete iz višjih ...prikaži večih nadstropij hotelov in bolnic!

    • LukaMB 20:31 03.junij 2024.

      MS - ne bo konsenza s tabo, tako kot z nato-teroristi večina držav do sedaj ni mogla imeti konsenz ali pa so bili ustrahovani, z debili ne moreš imeti konsenz. Slava Rossii, naj se igra nadaljuje.

    • LukaMB 20:34 03.junij 2024.

      novičok ? Izumitelj novičoka je povedal, da samo mala kapljica pomeni, da je to 100% smrt, ne obstaja zdravilo ali pa da se stanje izboljša. Zakaj ti to pravim debilko glej da boš razumel: Nemci so trdili da so Navalnega ...prikaži več kretenoida izdajalca Rusije in tujega agenta nato-teroristov zastrupili z 'Novičokom' in je mel par dni drisko in preživel. Torej laž za lažjo imperija laži, če bi bil 'novičok' bi moral biti zelo hitro mrtev. A to tvoji možgani lahko naredijo preračun o čem se gre?

    • Avatar MS
      MS 10:31 04.junij 2024.

      Sestava Novičoka je dvokomponentna; dve predhodni sestavini (prekurzorja) se zmešata in tvorita aktivno sredstvo tik pred njegovo uporabo . Slaba stran pri tem je, da neskrbna priprava vodi do strupa, ki ni optimalen! Ravno to se je zgodilo ruskim agentom ...prikaži večm ki so v naglici pri mešanju prekurzorjev naredili napako! Zato je Navalni preživel! Te sreče pa nista imela Sergej Skripal in njegova hči Julija v Veliki Britaniji zastrupljena z živčnim strupom novičok.

    • Avatar MS
      MS 10:36 04.junij 2024.

      Sestava Novičoka je dvokomponentna; dve predhodni sestavini (prekurzorja) se zmešata in tvorita aktivno sredstvo tik pred njegovo uporabo . Slaba stran pri tem je, da neskrbna priprava vodi do strupa, ki ni optimalen! Ravno to se je zgodilo ruskim agentom ...prikaži večm ki so v naglici pri mešanju prekurzorjev naredili napako! Zato je Navalni preživel!

    • Avatar MS
      MS 10:39 04.junij 2024.

      Še enkrat sem ti zapisal dejstva o novičoku ker vem da ti razumevanje predstavlja hude težave! beri večkrat mogoče ti pa le kapne!

    • Avatar MS
      MS 10:42 04.junij 2024.

      Kot je pojasnil tiskovni predstavnik nemške kanclerke Steffen Seibert, je Nemčija zaprosila Francijo in Švedsko za neodvisno preiskavo vzorcev Navalnega, ki se zdravi v bolnišnici v Berlinu. "Rezultati te preiskave specializiranih laboratorijev v Franciji in na Švedskem so zdaj dostopni ...prikaži več in potrjujejo nemške ugotovitve" o zastrupitvi z živčnim strupom iz skupine novičok, je pojasnil Seibert. Nemški vojaški laboratorij je zastrupitev Navalnega z novičokom potrdil 2. septembra.

    • LukaMB 21:24 04.junij 2024.

      MS - že najmanjši del novičoka pomeni smrt, ne obstaja nič proti temu, kakšne blodnje (manj optimalen), ti sam sebi objasnjuješ in iščeš laži imperija laži, da bi ga branil. Mene rezultati nato-teroristov ne zanimajo, ker oni niso legitimni, tako ...prikaži več kot Haško sodiče, ki je primer tega kako nato-teroristi sodijo drugim le sebi ne. A če to rečejo genocidni Nemci in Švedi s Stockholmskim sindromom,kjer jih ZDA in VB prcajo, pa pomeni da je res? Če bi to rekli Kitajci, bi verjel.

    • Avatar MS
      MS 09:47 05.junij 2024.

      Kreten Luka. Novičok (rusko Новичо́к: začetnik, zelenec) je ime skupine živčnih strupov, ki so jih razvili v Sovjetski zvezi in Rusiji med letoma 1971 in 1993. Razvili so jih v okviru sovjetskega razvojnega programa Foliant Najbolj vsestranski je A-232 (novičok-5).

    • Avatar MS
      MS 09:49 05.junij 2024.

      Britanska vlada je ugotovila, da sta bila z novičokom marca 2018 zastrupljena Sergej in Julija Skripal v Salisburyju v Angliji. To so soglasno potrdili štirje laboratoriji po vsem svetu. Novičok je bil vpleten tudi v zastrupitev angleškega para v Amesburyju ...prikaži veču štiri mesece pozneje. Zaradi napadov je umrla ena oseba, tri druge so se znašle v kritičnem stanju, ki pa so ga preživele, en policist je bil za krajši čas hospitaliziran

    • LukaMB 21:34 05.junij 2024.

      Ne morejo ga preživeti, če bi bil res. Blodnje MS, avtor novičoka je rekel, da ni obramve že z najmanjšim delom, tudi če je manj ali več optimalen ali pa optimalen light. Laži imperija laži se nadaljujejo.

    • Avatar MS
      MS 10:43 06.junij 2024.

      "Genij" Luka 55 je štirim eminentnim svetovnim laboratorijem "dokazal" njihovo zmoto! Pojma nimajo pravi Luka! Dokaz: " avtor novičoka je rekel" In še: Britanska vlada laže o preživelih po zastrupitvi z Novičokom! SKLEP: Luka priznava proizvodnjo in uporabo novičoka za ...prikaži veča eliminacijo Putinovih nasprotnikov! Obžaluje pa da so nekateri to nizkotno Putinovo dejanje tudi preživeli! Kaj dodati?

    • LukaMB 23:45 07.junij 2024.

      MS - ne morejo preživeti je glavni sklep, da zahod in s tem satanistični otok angležev lažejo, ker so del imperija laži. TO pomeni to.

    • Avatar MS
      MS 10:19 08.junij 2024.

      Ti kreten si zagotovo bil na pogrebih vseh žrtev Novičoka ko tako suvereno postavljaš na laž Britansko vlado! Se ti iskreno opravičujem!

    • LukaMB 21:04 08.junij 2024.

      Britanska vlada tako laže, da so s svojo arogantno politiko namernega nepoznavanja dejstev in z namerno nevarno igro njihovih mi5-mi6 agentov ter sodelovanjem z različnimi vejami zločincev in teroristov (isis, nato-teroristi, muslimani vseh vrst skupaj z šiptarji-uck-kla teroristi, proti-rusko delovanje ...prikaži več in spodkopavanje Minska) pripisali sebi tarčo,2 sarmata in adio satanistični otoček, njihova kraljica termitov je že crknla, kar je super, ne bo videla opustošenja zločinske in genocidne Anglije.

    • Avatar MS
      MS 10:04 09.junij 2024.

      Ta zapis zblojenega trola LukeMB, je v bistvu njegova diagnoza! => "Paranoidna osebnostna motnja." Za to motnjo je značilno neupravičeno vsesplošno nezaupanje in blodnjave.To je še posebno očitno takrat, ko preraste v globalno razmišljanje o zarotah in slabih namenih. Na ...prikaži več prigovarjanje odreagirajo še z večjo nezaupljivostjo in jezo. Do sedaj ni dokazov, da bi zanje bila učinkovita katera koli oblika zdravljenja.

    • LukaMB 12:11 09.junij 2024.

      MS ti spadaš med izvoljene nemške teenike brez poznavanja odnosov med državami, kjer samo trobijo DA kar nato-teroristi hočejo, madam Le Pen pozna zgodovino diplomatskih odnosov in kulturo diplomacije. Angleži so daleč od kulturnih in so spletkarji vmešani povsod in ...prikaži več mešajo drek, 5 sarmatov je potrebnih za te sataniste.

    • LukaMB 12:14 09.junij 2024.

      BBC: 'nazism on the rise in Ukraine, azov-terorrists units are being formed and far right on the rise', čez nekaj let po doktrini zločincev z zahoda: 'azov units heroes against aggressive Russians'. Agresivne ekspanzionistične nato-teroristične svinje.

    • Avatar MS
      MS 12:37 09.junij 2024.

      https://www.gov.pl/web/slovenija/10-lazi-v-putina-glede-poljske-in-ukrajine

    • Avatar MS
      MS 13:11 09.junij 2024.

      https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

    • Avatar MS
      MS 13:24 09.junij 2024.

      Ruski pacient izjavil da ne izključuje niti neklearne vojne ===> https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=nuclear+war+simulation#fpstate=ive&vld=cid:4133c514,vid:-xthzy1PxTA,st:0

  • jakec42 16:24 24.maj 2024.

    Ljudje naj živijo v tisti državi kjer hočejo,politiki pa jim tega ne dopustijo,če bi bilo tako ne bi bilo brezveznih vojn,narediti nreferendum in če je večina za eno državo naj se ji priključijo brez nepotrebnih politizacij!

    • Idioti 23:12 24.maj 2024.

      Če boš absorbiral dejstvo , da je BiH , sedaj ko ni več SFRJ , pod Avstrijskim patronatom , boš veliko bolj razumel situacijo. BiH je nedeljiva , kajti ne sme uspeti dogovor dveh vojnih zločincev Tuđmna in Miloševića o ...prikaži več medsebojni razdelitvi iste in zaradi tega 4 letni vojni !!

    • Enzgg4 02:30 25.maj 2024.

      Škoda, da je tisti ustaški sranjo crknil. Tudi on bi moral zgniti v zaporu.

    • Avatar SS666
      SS666 17:58 25.maj 2024.

      Prebivalci BIH si nikoli niso zaupali,vedno so bili versko in tudi sicer razdeljeni.Nepošteni,nerealni drug do drugega,v 1.sv.vojni katoliški Bosanci in muslimani na strani Avstro-Ogrske pravoslavni pa na ruski oz.svoji strani,temperamentnega značaja in samo vprašanje časa kdaj bo urezalo.Najbolje bi bilo,da ...prikaži več gredo narazen po mirni poti dokler je še čas.Kosovo je enostransko razglasilo neodvisnost,zakaj bi bila Republika Srbska izjema... .

    • Enzgg4 18:33 25.maj 2024.

      SS, situacija v BIH je bila po mestih zelo drugačna kot na vasi. Tam si res imel srbsko, hrvasko ali bošnjasko vas, v mestih so bili pa veliko bolj mesani. Nenazadnje je (bilo) v Bih veliko mešanih zakonov. Tudi sicer ...prikaži več so v BIH ljudje čisto lepo sobivali celo stoletja. Dokler se nista glavna zlocinca, Slobo in Sranjo v Karađorđevu dogovorila o delitvi Bosne

    • Avatar SS666
      SS666 20:50 25.maj 2024.

      Tisto glede prebivalstva po vaseh in po mestih....,je vse res.Mešani zakoni...,vse res.Glede mentalitete teh ljudi pa težko da skupaj. Državljanska vojna je bila,tujci še dodatno prilivajo olje na ogenj in se jim režijo,ker se to da,ker jim tudi to Bosanci ...prikaži več dopuščajo.Glede Srebrenice se ne bom opredeljeval,zločin se je zgodil.Bošnjaki tega nikoli ne bodo odpustili,bosanski Srbi ne želijo sobivati z Bošnjaki,bos. Hrvati ne vem če želijo(dvomim).Tako da za en res trajni ali celo večni

    • Avatar SS666
      SS666 20:53 25.maj 2024.

      mir in stabilnost na tem prostoru,bi bil najboljši miren in prijateljski razhod.Skupna politika,vojska,sodstvo,policija....,ne bo niti približno šlo.

    • Enzgg4 23:00 25.maj 2024.

      Ne vem, koliko je možen, ker so nacionalno še vedno precej pomešani, selitve prebivalstva pa niso sprejemljive verjetno za nikogar.

  • jezero 06:02 27.maj 2024.

    Kosovo, Črna Gora ib Bosna- tu ima Srbija železo v ognju! Bomo vidwli, kaj jim bo ratalo. Miloševiču ni NIČ!

  • Ender3 22:28 24.maj 2024.

    Tale Dodik pa prav išče in išče, izziva. Podpira pa ga verjeli ali ne celo Janša..Ja v Republiki srbski se SDS veliko denarja opere. Oni pa bi raje preizkovali Gen-i..

  • Idioti 23:07 24.maj 2024.

    Tale Dodig , ki bandit četniški živi IZKLJUČNO na račun EU , je zrel za metek ! Kaj si Srbi predstavljajo , da ne bodo drugi glasovali ZA , oni sami pa te iste četniške zločince kujejo v heroje in ...prikaži večn jih imajo še na vrhu oblasti. Če bi imeli normalno vodstvo , ne bi noben glasoval ZA , tako se pa zahvalite Vučiču , Dodigu, rrrrrrr- eju , in SNS -u !

    • LukaMB 13:12 26.maj 2024.

      Še o tem, kako nedolžni so muslimani: Vojna se je začela, ko so muslimani ubili na eni od srpskih porok v Sarajevu očeta od mladoporočenca, ranili srpskega popa in celo zažgali srpsko zastavo. Te isti muslimani so bili potem del ...prikaži več vojske Alije Izetbegovića, povišan v komandanta Devete muslimanske brigade 'Armije BiH' je bil Delalić, ki je kasneje dobil še nagrado za zasluge in pištolo s posvetilom s strani Alije Izet. Marsikaj nam ubogi muslimani ne bodo povedali, Slovenija zopet po hlapčevsko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.