Sedaj gredo lahko na glavo skozi zid. Jasnič je uničil zimski skakalni šport, sedaj bo to naredil še s stranko, ki izumira. Pa srečno na smetišče politične zgodovine, večni Ljubo.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste,
sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Če bi imeli Tanjo Fajon za premierko,bi bila Slovenija vpisana v Guinesovo knjigo rekordov kot država z najgršo in opravilno nesposobno predsednico vlade v vsej zgodovini vlad na svetu.
Zbogom DESUS
A v SDS pa še kar glasovnice štejejo?
Če je pa toliko kandidatov. Je treba šteti temeljito, da ne bi kakšnega oškodovali.
A tud met temi starimi bluziči ni več enga Slovenca, ki bi imel to taborniško funkcijo ??
S temi poslanci Desus ne bo prišel ponovno v parlament. Kdo bo volil nemoralo? Konec je.
Floki a si se ti že kdaj v spegu pogledu? Virjetno ne, ker bi te srčni infarkt zadel ko bi se zagledu !
To pa ne. Je lep kot komunajzar JJ. Torej primeren za Uršulo.
naše tekovine ...
Zagrizen partic naj kolesariji rikverc.
Sedaj gredo lahko na glavo skozi zid. Jasnič je uničil zimski skakalni šport, sedaj bo to naredil še s stranko, ki izumira. Pa srečno na smetišče politične zgodovine, večni Ljubo.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Nima šans Alenko Pavlič pegla
Čajk mal.. a to ti resno.. al si se me mal sposodu.. KVA pa mož prav ?
DeSUS je stranka preteklosti ,katera ni izkoristila priložnosti in zaupanja državljanov . Nikoli več .
AMEN ! ! !
VODA ! ! !
Orto komunist, kopija Kotla.
Korla
Je pa veliko bolj zagrizen komunajz od Korla,skoraj tako kot avnojski pohodnik.
Če bi imeli Tanjo Fajon za premierko,bi bila Slovenija vpisana v Guinesovo knjigo rekordov kot država z najgršo in opravilno nesposobno predsednico vlade v vsej zgodovini vlad na svetu.
Imamo pa moško verzijo, ki ustreza temu opisu.
Daleč od tega... .
Koliko je lep,taprav za Alenko Bratušek,pa še nekako istih let sta.
Tudi Kociperka se rine zraven..
Kociperka se vsakemu ponuja,Fajonova voli samo crno,pa makar ofarbano i obrezano.... .Sukićeva ne da nase.😀😃