• Slovenija

To je po oddaji glasu povedal Janez Janša

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 11:31 11.oktober 2026.

Zanimivo ali na kratko, zdrava pamet in politika, ali gre to skupaj? Če pa še poštenje dodamo, nimamo večjega antagonizma, kajne?

• Jules 12:59 11.oktober 2026.

Me prav zanima kdo bo prvi v arestu med temi lopovi.

• koala9 13:15 11.oktober 2026.

Lahko verjameš, da nikoli nihče.

• Xman9 11:27 11.oktober 2026.

Kaviar narko kevakom se tresejo gate, ker bo cela šerifova 10% tolpa dopustovala po zapirih, ne več po eksotiki na naše stroške ali kupovala stanivanja za 3,5 mio € ali kradla 2,5 mio €.... Nikoli konca kaviar levemu kriminalu!

• najboljsi 11:50 11.oktober 2026.

in to dva in pol milijona samo v enem dopoldnevu,,, leto ima pa 365 dni

• bobubob 13:11 11.oktober 2026.

Cepita naj se po spisku, pa ne s 'fiziološko raztopino' alias slanico temveč s tisto brozgo, ki sta jo vsiljevala nam. Če se nista celo samo poštempljala, tako kot množica drugih gnid v belih haljah, ki so nam razlagale o… ...prikaži več koristnosti in varnosti, sami pa so svojemu sorodstvu svetovali, naj se nikar ne 'cepijo' alias pustijo zastrupiti...ja, take imamo, strokovnjake...tole danes je prdec muhe v orkan proti vsemu, kar bi bilo treba še prej postoriti v teh slovenskih hlevih !!! Spuščanje megle.

• bobubob 13:34 11.oktober 2026.

Kljub temu bom 4x ZA, pa ne v podporo tej vladi ampak v podporo zdravi pameti !

• Kmodri_ 13:10 11.oktober 2026.

Fevdalna RS načelu s Pulklastim...

• niloda 13:46 11.oktober 2026.

Toliko me zanima kaj je pvoedal, da tudi naslova nisem prebral do konca. Sem si pa vzel čas, da sem napisal komentar.

• irena213 12:29 11.oktober 2026.

Janša izdajalec krši volilni molk....

• Dieta 12:22 11.oktober 2026.

ZA enoumje.... Med vojno je govorilo orožje, zdaj pa ex komunist , obsojen in skorumpiran lažnivec, razlaga ljudem o zdravi pameti. iVAN, KJE SI PUSTIL ZDRAVO PAMET....??

• najboljsi 11:49 11.oktober 2026.

Pa ta Janez Janša je res pravi FANT OD FARE,, Pa gospa kako mladostna izgleda zraven svojega moža..

• Dieta 12:23 11.oktober 2026.

Janša in Stevanovič, dva obsojena, pokvarjena bi predavala Slovencem o zdravi pameti, ha,ha,ha

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.