Svet
9862 ogledov

To je po slovesnosti počel Donald Trump

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Fuck_Z24_1 09:32 21.januar 2025.

Bidon je pa tud en šupak. Lahko bi Kubo snel z black liste že prvi dan, ker je jasno, da nima nobene veze s terorizmom. Ampak ne, on je to naredil zadnji dan. Je tudi Bidon en velik piece of shit.

• ico8 09:37 21.januar 2025.

Hehe, ruska enklava z ameriskimi avtomobili iz 50-tih let🤪

• Nevica 11:11 21.januar 2025.

Pozabili ste napisati, da je kakšen dan prej pa Biden pomilostil vse Trumpove nasprotnike, ki so se obnašlali vandalsko ali kako drugače agresivno v vedli v času Trumove vlade....Izgleda, da imajo tudi ameriški demokrati ljubezen do raznih Anusov Ličin in ...prikaži več podobnih, prav v slogu Goloba. Biden je seveda pomilostil še svojo "družino".....

• jakec42 08:29 21.januar 2025.

To je bolj podobno diktaturi kot demokraciji

• FejstDogaja 08:34 21.januar 2025.

Duh. Amerika bo Trumpa še dolgo gledala.

Garancija 09:27 21.januar 2025.

Kje pa si ti že videl demokracijo,pa menda ne pri nas hahaha

Fuck_Z24_1 09:30 21.januar 2025.

Kakec to je super. Naj oranzni razjebe murico do temeljev. Demokracije pa tam itak nikoli ni bilo. Vsaj prave ne. Kvečjemu karikatura.

• mph2 09:32 21.januar 2025.

Amerika je itak diktatura dolarja in Izraelskih lobijev že zelo dolgo. Demokracija na papirju samo.

Garancija 09:34 21.januar 2025.

Če bi demokracija delovala,bi pri nas narod odločil,da se zmanjša cena el omrežnine,tako pa nima nobene besede,o tem določa kr ena Qrceva agencija da jim jm

• jan631 10:17 21.januar 2025.

92% populacije plača manj el. energije, med njimi sem tudi jaz. Najbolj tulijo lastniki sončnih elektraren, ki imajo še el.avte in toplotne črpalke, se pravi bogatejši sloj, za katere smo do sedaj mi plačevali več, da so oni imeli vse ...prikaži več zastonj. Sedaj pa tulijo, ker morajo na mesec plačat 25€.

• Nevica 11:13 21.januar 2025.

to, kar je doletelo Slovenijo, kenede? Če si levičar, lahko groziš s smrtjo, prosto trguješ z drogo, streljaš po Ljubljani kolikor ti duša da ali pa naročaš umore, sodišče je zgolj dekoracija - od tam vsi omenjeni odkorakajo brez lisic....

• jakec42 12:45 21.januar 2025.

Levičar desničar nekateri ponavljajo to kot papige, resnica je zgolj pošteni in nepošteni,stranke pa pesek v oiči!

Fuck_Z24_1 17:11 21.januar 2025.

@jan ja6 nimam nič od tega. Zgolj 3-fazni priključek 17 kW, ki sploh ne lavfa, ker stanovanje ni v funkciji. In plačam 30% več na leto v primerjavi s prejšnjim načinom. Komentar?

• jan631 17:19 21.januar 2025.

Zakaj pa imaš 17KW? Sam imam 7KW in plačujem manj. Pri tem novem sistemu je sedaj najbolj pomembno kakšno imaš moč. Če ne potrebuješ tolikšne moči jo zmanjšaj in račun bo nižji.

Fuck_Z24_1 17:32 21.januar 2025.

Dal sem naresti priključek za polnilno postajo, vendar sploh ni v funkciji in tudi polnilne postaje še ni. Gre za blok novogradnjo in je bila dana ta možnost, ker se kasneje ne bi dalo. Predvsem je imo zgrešeno, da je ...prikaži več tak poudarek na moči. Pa me to niti ne bi motilo, če bi priključek tudi dejansko obremenil z vso to močjo, vendar ga ne, zajle pa zaradi te priključne moči same po sebi niso nič bolj obremenjene.

• bleki 13:53 21.januar 2025.

Klump ie psiho.

• Jernej65 11:34 21.januar 2025.

V Moskvi so že sklicali izredni sestanek zaradi Trampove izjave: Ameriški predsednik Donald Trump je v ponedeljek dejal, da ruski predsednik Vladimir Putin "uničuje Rusijo" z zavračanjem pogajanj o koncu vojne z Ukrajino.

• Jernej65 11:36 21.januar 2025.

Da se Tramp ne bo tako zlahka uklonil Putinu sem že napovedal in dobil na ducate minusov od rusofilčkov. No rusofilčki ali vam še prihaja.

• Kmodri_ 18:05 21.januar 2025.

Njegov sin ima pogled Drakule! Samo povem....

• Jernej65 10:29 21.januar 2025.

Kam so poniknili rusofilski bedaki, ki so kar prekipevali od vzhičenosti in napovedovali, kako bo Tramp pokopal Ukrajino že prvi da po inavguraciji. V svojem dolgem govoru Ukrajine in morilskega Putlerja sploh omenil ni. Meloni se je udeležila njegove inavguracije, ...prikaži več Orban se ni. Meloni ima velik vpliv na Trampa in ve se, da zelo sovraži Putina. Torej, morilski Putler še lahko dobi ogromen šamar od Trampa, rusofilčki pa v jok.

Slayer 13:19 21.januar 2025.

Pa kok si ti star,po pisanju sodeč bi rekel da si na nivoju predšolskega otroka ali pa si hodil v posebno šolo s posebnim programom!!! In ja,zelenko se trese,ker se mu bo v vsakem primeru pipica zaprla,krele retardirano!!!

• Jernej65 13:22 21.januar 2025.

IQbebček, Tramp te je nategnil in sedaj te peče, bebček.

Slayer 13:30 21.januar 2025.

Mene ne,ti se dereš in stresaš svoje frustracije,sam sem popolnoma miren!!!

Slayer 13:31 21.januar 2025.

Še kakšen + si stisen,da ne boš užaljen!!!

Leon 08:48 21.januar 2025.

Trump bo na seznamu diktatorjev nove celine ob Castru, Pinochetu, Stroessnerju ,Perona ,Maduri in ostalih .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.