Avto

Nov radar na avtocesti preseneča voznike – opazijo ga šele zadnji hip

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    torolino 06:41 21.maj 2026.

Pravilno, da spametuje bedake, divjake.

Bozo53 07:09 21.maj 2026.

Še prenizke kazni so, saj divjajo vsi. Zadnjič me je v takem zoženju na Gorenjski AC preganjal šleper, ker sem vozil točno 80 po zahtevah prometne signalizacije. Nalimal se mi je zadaj na 3m in težil do konca omejitev in zoženj.

• jkrolandg701 07:36 21.maj 2026.

jst tudi ne razumem tega da te policija/radar znova in znova preseneti... meni je zanimivo da mene v več ko 20 letih vožnjz niso presenetili... nekatere pa konstantno... omejitev je omejitev.

• tlacan 08:29 21.maj 2026.

Pravilno. Pri Postojni bi jih morali postaviti malo več, ker je zožitev daljša. Samo tako bi upoštevali omejitev mimo celega gradbišča. Sem prepričan, da bi tudi nesreč blo manj. Dva vozna pasa sta tam nesmiselna saj vozijo hitreje od omejitve ...prikaži veče že na širokem voznem pasu - tudi kamioni in avtobusi.

Garancija 08:40 21.maj 2026.

DOMNEVNO VMEŠAVANJE V VOLITVE Zaradi Black Cube na ustavno sodišče: dan pred Janševim mandatarstvom izpodbijajo veljavnost volitev

Garancija 08:27 21.maj 2026.

Saj zastopin da so omejitve,ampak eni pa vozijo 20km pod še dovoljeno mejo,v nemčiji za to plačaš kazen ker oviraš promet

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.