Oh Perhan, šele sedaj sem videl, da je avtorica sprremenila naslov. Prej je bil: Kaj imata Mirela in Melanija Trump skupnega. Zato sem napisal, da avtorica nima sto pik!
Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur… ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga p0skusill. To je tisto, kar počnem ...
........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com
Kar pa ona počne na javnih TV v pričo svojih otrok in širne javnosti je pa primer zgledne in dobre mame....
LOL ona je predvsem medijsko prepoznavna
Če nisi priljubljena, se medijsko ne izpostavljaj, pa bo mir.
Po naslovu sodeč res nimaš vseh pik!
Saj njo sem mislil!
Oh Perhan, šele sedaj sem videl, da je avtorica sprremenila naslov. Prej je bil: Kaj imata Mirela in Melanija Trump skupnega. Zato sem napisal, da avtorica nima sto pik!
nestalo kurvaroške love....
Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur… ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga p0skusill. To je tisto, kar počnem ... ........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com
Upam da si tole prebereš GRDA SI KO SMRT