Škodljiva je kuhinjska sol, ki je nevaren, procesiran izdelek prehranske industrije in se ji moramo res striktno izogibati. Himalajska, keltska, kamena sol in čista, neprocesirana morska sol iz čistega morja je pa naravno in zdravilno hranilo. Če bi bilo s… ...prikaži več s soljo karkoli narobe, ne bi življenje na tem planetu nastalo v morju, pač pa čimbolj stran od morja. Oziroma, na tem planetu življenje sploh ne bi nastalo, glede na to da okoli 75 % površine planeta Zemlje predstavljajo morja!
V himalajski in ostalih zdravih soleh (vse so bile nekoč morje) je med 65 in 96 mineralov v sledovih, ki jih telo nujno potrebuje. Sedaj moramo uživati celo več soli kot naši predniki, saj je sedaj vsa prst na planetu,… ...prikaži več ki je bila nekoč slana, po dolgih tisočletjih poljedeljske uporabe svojo slanost žal izgubila.
V beli, rafinirani kuhinjski soli, ki je dobesedno strupena, sta pa samo dva: natrij in klor. Nič čudnega, da taka sol vodi v srčno popuščanje.
In da bo povsem jasno: če bo kdo do te mere neumen (naiven), da se bo naravni soli odrekel, bo to zelo hitro privedlo do popuščanja adrenalnih žlez ...
Sol je sol, začimbe so pa začimbe, nesposobni novinarji!
Prava morska sol v katero se človek ni vtaknil, je zelo udrava in potrebna za telo...
Škodljiva je kuhinjska sol, ki je nevaren, procesiran izdelek prehranske industrije in se ji moramo res striktno izogibati. Himalajska, keltska, kamena sol in čista, neprocesirana morska sol iz čistega morja je pa naravno in zdravilno hranilo. Če bi bilo s… ...prikaži več s soljo karkoli narobe, ne bi življenje na tem planetu nastalo v morju, pač pa čimbolj stran od morja. Oziroma, na tem planetu življenje sploh ne bi nastalo, glede na to da okoli 75 % površine planeta Zemlje predstavljajo morja!
V himalajski in ostalih zdravih soleh (vse so bile nekoč morje) je med 65 in 96 mineralov v sledovih, ki jih telo nujno potrebuje. Sedaj moramo uživati celo več soli kot naši predniki, saj je sedaj vsa prst na planetu,… ...prikaži več ki je bila nekoč slana, po dolgih tisočletjih poljedeljske uporabe svojo slanost žal izgubila. V beli, rafinirani kuhinjski soli, ki je dobesedno strupena, sta pa samo dva: natrij in klor. Nič čudnega, da taka sol vodi v srčno popuščanje.
In da bo povsem jasno: če bo kdo do te mere neumen (naiven), da se bo naravni soli odrekel, bo to zelo hitro privedlo do popuščanja adrenalnih žlez ...