Magazin /magazin/vip
8229 ogledov

To na odpoved voditelja pravi Planet TV, on razkriva podrobnosti

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dare326 12:14 13.december 2023.

Oni imajo skupnost. Ne želijo biti med štirimi stenami, hočejo biti javnost, so za širitev skupnosti. Gremo v javnost, med mladino, v šole. Dajmo biti vsi lgbt, dajmo civilizacijo spravit na kolena. Propad moralnih vrednot, ki so nas pripeljale do ...prikaži več današnjega standarda. Liberalizem uber alles. Vsi smo enaki, vsi smo eno. Ne zavedajo se, da bodo prve žrtve stališča vsi smo enaki.

• popokatopetl 13:55 13.december 2023.

Lej nisem jaz kriv da tvoj bog ni zares dobro poskrbel da bi bili res čisto vsi striktno fantje ali punce in čisto nič vmes. In ker ni, ne vem zakaj bi morali oni bit kar so samo med štirimi ...prikaži več stenami. Civilizacija zarad tega niti slučajno ne bo šla na kolena. Prej bo crknila zaradi nebrzdanega potrošništva in zaradi onih ki za svoje privatne interese silijo cele države v vojne.

Mehičanka76 16:24 13.december 2023.

Groza mi je komentarjev kot je tvoj dare326. Zaradi primitivnežev enakih tebi, je Slovenija za cajtom kot lesena žlica.

• AnGus 12:54 13.december 2023.

Se mi zdi, da je prav on tisti, ki je začel perilo proti v javnosti, sedaj pa joka... Mimogrede: "...ali imajo državni voditelji dvojna merila, ko obsojajo sežig mavrične zastave, ne pa tudi puljenja zastavic, ki smo mu bili priča ...prikaži več na oktobrskem shodu za življenje, shodu protu pravici do splava," To je čista resnica, dvojna merila so se prav lepo pokazala. Edina, ki je reagirala, je bila NPM, vsi ostali, vključno z RTV, PV Taubijem, Jankovićem, 8. marec ipd. so bili pa prav lepo TIHO!

bumbar11 15:17 13.december 2023.

A med komentatoriji ni nobenega normalnega? Sicer pa običajno največji Lopovi vpijejo *ujemite tatu*!!! Skoraj bi si upal razmišljati, da je tudi s predhodnimi komentatorji tako. Samo tematika je druga. Sicer pa pustite ljudem, da živijo, kakor se njim zdi ...prikaži več najbolj prav!!! Sem prepričan, da le na tak način človek lahko živi in spi mirno!!!

• leonardo 13:03 13.december 2023.

Ta se je skregal z zdravo pametjo in belim kruhom. Pa kdo bi ga imel v svojih vrstah? Pa ne zaradi tega ker je homo ampak ker je velik zdrahar. Da ne bo pomote, nisem pristaš Urbanije in njegovih nazorov samo.....

Mehičanka76 16:21 13.december 2023.

Zakaj je zdrahar? Ker se je postavil zase?

• leonardo 16:53 13.december 2023.

Ne Mehičanka, ker misli, da mora čivkati kot tisti vrabec v konjskem dreku, da ga je zaradi čivkanja požrl maček. Mislim, da sem ti odgovoril!

Mehičanka76 17:05 13.december 2023.

leonardo ja si mi, in veš kaj, tvoj odgovor mi ne pove nič.

• leonardo 07:11 14.december 2023.

Torej Mehičanka. Bom povedal kaj sem mislil z basnijo. Vrabček na pol zmrzne in pade na tla. Mimo pride krava in ga poserje (oprosti izrazu), ta se ogreje in zbudi. Čivka in čivka, da prikliče lisico(jaz sem rekel maček), ki ...prikaži več ga potegne ven in požre. Nauk tega je: Ni vsak tvoj sovražnik, ki te poserje, ni treba vsemu svetu oznanjati, da si se izvlekel in zadnji, ni vsak tvoj prijatelj, ki te z dreka potegne. Sedaj razumeš, kaj sem mislil?

Mehičanka76 16:20 13.december 2023.

Končno je nekdo na glas povedal kakšna greznica je Planet TV.

• bi_ba 12:38 13.december 2023.

Noben ga ne bo pogrešal. Naj gre kaj drugega delat.

• kapibara1 13:47 13.december 2023.

Kaj pa zna delat ?

• leonardo 08:09 14.december 2023.

kapibara, mogoče bi pa šel za novinarja v LGBT + drog + drevo. Tam jih rabijo, da bodo še več škode naredili ljudem, ki se ne izpostavljajo po ulicah.

• suineg7878 22:04 13.december 2023.

Viharcek v kozarcku mavricno septicne vode. Verjamem da si je zasluzil, da se njegov lik znajde na zastavi mavrice, ki so jo ukradli otrokom.

• Luksi 12:56 13.december 2023.

Ni bo škode, naj se toplovodar spelje kamor hoče. Sicer je Urbanija isti kreten, ampak dejstvo je, da se že resno pretirava z nekimi zastavicami, naj bodo mavrične ali rdeče...

Gustl 11:24 13.december 2023.

Ne, Malčič bi moral vztrajat na delovnem mestu. Do trenutka, ko bi mu, če bi mu, naročili kakršno koli poročanje, ki je proti njegovim nazorom ali skupnosti kateri pripada. V tistem trenutku bi imel razlog, da poda odpoved in sproži ...prikaži več hajko proti SĐS neonaci hunti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.