k janši pride kmet in mu potoži da ima bolano kravo, Janša mu predlaga da naj ji pušča kri ( to je je normalen ukrep pri bolanih v noriškem kraljestvu pa tudi pri neposlušnem ljudstvi v slednjem primeru traja malo… ...prikaži več dlje) drugi dan kmet javka da ni nič bolje Janša predlaga stradanje (normalen ukrep v noriškem kraljestvu za obvladovanje množic) tretji četrti dan nič bolje kljub novinm jajotovim nasvetom... sedmi dan je krava crknila je žalsten kmet, joj kaka škoda, jaz pa sem imel še toliko idej..
Shiptar.. Klena slovenska mati ne rodijo kaj tako odurnega.
Kdo je mati gospoda xarcha?
k janši pride kmet in mu potoži da ima bolano kravo, Janša mu predlaga da naj ji pušča kri ( to je je normalen ukrep pri bolanih v noriškem kraljestvu pa tudi pri neposlušnem ljudstvi v slednjem primeru traja malo… ...prikaži več dlje) drugi dan kmet javka da ni nič bolje Janša predlaga stradanje (normalen ukrep v noriškem kraljestvu za obvladovanje množic) tretji četrti dan nič bolje kljub novinm jajotovim nasvetom... sedmi dan je krava crknila je žalsten kmet, joj kaka škoda, jaz pa sem imel še toliko idej..
Pri tej vladi mi gre na kozlanje
Janša ne razume, da se gospodarstva ne rešuje z reševanjem lastnikov, pač pa z reševanjem delavcev!
Alfabeta seveda nisi zmožen objektivne ocene ,ker nimaš lastnega mnenja .
Jano je prepovedal gibanje iz občine ....vlada se prevaža iz LJ na Brdo samo zaradi lastne nečimrnosti . Naj se vidi kdo smo !
Janša dela dobro, veliko bolje od predhodnika ki je zbežal. Ste zmožni objektivne ocene seveda ne, se razume.