Svet
8046 ogledov

To o strelcu na Trumpa pravijo nekdanji sošolci

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • www 08:15 15.julij 2024.

    kako so lahko varnostniki tako hitro prišli do njega? tu nekaj ne štima.

    • Jernej65 08:21 15.julij 2024.

      Imeli so ostrostrelca na strehi, ki je atentatorja takoj imel na nišanu, ko je ta ustrelil. Na njegovo žalost je bolje meril kot on na Trampa.

    • Avatar Garancija
      Garancija 08:25 15.julij 2024.

      Ja in takoj ko je falil trumpa so ga ubili,uf smrdi

    • BenX 08:35 15.julij 2024.

      Jernej, narobe. Ostrostrelci so imeli atentatorja na muhi že davno preden je sprožil prvi strel, ne šele za tem. Tudi policija oz. tamkajšnje varnostno osebje je bilo obveščeno o človeku ne strehi s puško v roki že nekaj minut pred ...prikaži več strelom. Ja Garancija, tukaj smrdi in to zelo predvsem ena stvar - CIA.

    • Jernej65 08:43 15.julij 2024.

      V teorije zarot se nikoli nisem spuščal in se tudi ne bom. V medijih je vsega in svašta. Teoretiki zarot si vedno predstavljajo vse po svoje in poskušajo to prodati za resnico. Edino v kar sem prepričan je to, da ...prikaži več bo Tramp to dodobra izkoristil v svoj prid.

    • BenX 08:57 15.julij 2024.

      Kaj če je teorija zarote "uradna zgodba"? Si kdaj pomislil na to? Sem teoretik zarot, ker mi ni jasno kako je možno, da ga ostrostrelec gleda kako se tip plazi po strehi in nišani govorniški oder dobre pol minute preden ...prikaži več odjekne prvi strel in kako so ga ljudje videli in "zatožili" varnostni službi že 3 ali 4 minute prej? Jasno je kot beli dan, da so vedeli za njega in njegov plan. Ni treba tiščat glave v pesek, samo zato, da slučajno nebi odstopal od main stream zgodbe.

    • Jernej65 09:03 15.julij 2024.

      BenX, že veš. Ne širi svoje nepreverjene zgodbe za zlato resnico, ker resnica je stoprocentno drugačna od tvoje zgodbe. V to sem 100% prepričan.

    • BenX 09:20 15.julij 2024.

      Res je, ne vem zagotovo, vem pa komu je praviloma za verjet in komu ne. Plus tega je tu kup očividcev, tudi s posnetki in njihova pričevanja so nadvse, kaj pa vem, zaskrbljujoča? Tega človeka niso mogli spregledat, niti če ...prikaži več so namerno vstran gledali, saj so nanj konec koncev opozarjali mnogi civili! Ne širim nobene zgodbe, samo dejstva navajam. Zgodbo si bo pameten ustvaril sam, tisti bolj omejen pa jo bo, kakor je to običajno, samo prevzel, kakor mu bo servisna.

    • Jernej65 09:23 15.julij 2024.

      BenX, ta dejstva vem tudi jaz, saj se o tem povsod piše. Vsak atentat v zadnjih 100 let ima uradno verzijo in 1000+ verzij od teoretikov zarot, tako bo tudi tokrat.

    • Ender3 14:04 15.julij 2024.

      Sedaj, post festum vsi ugotavljajo samo to, kaj vse je šlo narobe. Verjamem v to, da je bilo vse strogo načrtovano a zelo slabo izpeljano..In Trumpa je bolj kot to skrbelo za čevlje. On je sicer znan po tem, da ...prikaži več je showman. In varnostna služba ima svoja stroga navodila in ne upošteva navodil varovane osebe. «izvlačenje»Trumpa iz mesta napada je bilo nenavadno dolgo in prirejeno medijskemu poročanju. Čim dlje tem bolje z dvignjeno pestjo preživele žrtve bodoče volilne kampanje.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:43 15.julij 2024.

    Ti podatki potrjujejo tisto kar sem napisal včeraj..Psihološki profil odgovarja žrtvi za program MKUltra pod vodstvom CIA...Moram pa priznati napako, ki sem jo objavil iz svojega vira v ZDA...Namreč, da je šlo za za ostrostrelsko puško Remington 700, kot so ...prikaži večo neprevidno objavili lokalni policisti...Omenjena puška je "repetirka" Iz posnetka pa se sliši AR15, ki je v ZDA pogosta kot pri nas motika na podeželju..Ampak se sliši, da je bil prvi strel iz druge puške, to lahko vsak preveri...

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 09:51 15.julij 2024.

      V bistvu primer Kramberger, ko je mrtev pijan lovec izza ovinka na par sto metrov zadel s flobert nabojem"neugodnega" politika....Nekateri iz stroke se boste strinjali z dejstvom, da vsak komandir helikopterja vodi knjigo leta, kjer se vpiše čas in namen ...prikaži večen poleta, strogo do sekunde in brez izjeme...No, Bavčar je na kraj incidenta poletel 4 minute preden je padel strel...Ampak o tem se ne govori...Takrat sta se očitno Janša in Kučan v tej zadevi strinjala...

  • sandi76 08:56 15.julij 2024.

    "Televizija ABC med drugim poroča še, da naj bi se pred leti želel pridružiti srednješolski strelski ekipi, a so ga zavrnili, ker naj bi slabo meril. "Tako porazno je ciljal, da smo mu rekli, naj se več ne vrne," je ...prikaži več za ABC dejal vodja šolske strelske ekipe iz Bethela Frederick Mach." Očitno so ga upravičeno zavrnili 🤣🤣🤣

  • Nelaži 08:50 16.julij 2024.

    po poročanju mali ni bil sposoben zadeti niti bazena, zvok strela, ki je zadel Trumpa je bil iz drugega orožja. V ozadju so agencije CIA, FBI in verjetno njihovi politični botri Shapiro, Obama itd. Ne vem zakaj so se odločili ...prikaži več streljati na njihovega človeka?

  • Kmodri_ 17:18 15.julij 2024.

    Slava nesrečniku!

  • Rim 09:45 15.julij 2024.

    MSNBC je to kot uradni medij zgodbo sprevil v javnost. Na prazni ulici je pred kamero dal bivšega sošolca, ki je odgovarjal na vprašanja. Če se je zataknilo, mu je z odgovorm pomagal spraševalec novinar. Čisto spontano in po resnici. Kdor verjame.

  • bobubob 14:20 15.julij 2024.

    Kaj vse so pisali o 9/11 , pa še malo nazaj, pa še precej naprej, končavši s kovidovanjem in ukrajinovanjem...seveda pa sprenevedanj in laži sploh še ni konec, pravzaprav se še ni niti dobro pričelo, s tistimi bolj mastno debelimi ...prikaži veči lažmi namreč - in zakaj ne, če plebs nekritično požre vse, kar se mu servira. Tudi robota v pojavni obliki kakega predsednika, z naloženo programsko opremo testne verzije -12.7......

  • slavauk22 08:02 15.julij 2024.

    ta na sliki je lucky vražji pes

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 09:29 15.julij 2024.

      Če bi tako bedno izgledal, bi si kupil dva metra vrvi...;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.