Bom še enkrat napisal podobno kot sem že. Narava je Valentini dala kar nekaj izjemnih talentov, ona pa vztrajno rine ravno tja kjer je največ komolčenja in pritlehnih igric. Tega pri njej enostavno ne razumem!? Če bi sam imel talent,… ...prikaži več kot ga ima ona, informativno političnega programa (na nobeni televiziji!) niti povohal ne bi, kaj šele rinil vanj!
Valda, punca je v prvi vrsti igralka. Če bi bila res izčrpana, potem ne bi mogla popivati in biti nesramna do ljudi, ki ji pomagajo v nesreči. Punca počne tudi toliko različnih stvari, da pa ne more biti kvalitetna na vseh področjih.
Bom še enkrat napisal podobno kot sem že. Narava je Valentini dala kar nekaj izjemnih talentov, ona pa vztrajno rine ravno tja kjer je največ komolčenja in pritlehnih igric. Tega pri njej enostavno ne razumem!? Če bi sam imel talent,… ...prikaži več kot ga ima ona, informativno političnega programa (na nobeni televiziji!) niti povohal ne bi, kaj šele rinil vanj!
Oba ,Nejc in Valentina, vodita tudi prvi dnevnik. Če že poročate vsaj porocajte tako da bo informacija točna in verodostojna.
Ob 8. uri je odličen termin. Sem že v službi!
A.H.F. nauči se novinarskega dela preden se lotis ,prepisovanja z druzabmih omrežij, kje lahko vsak objavi kar mu paše.
Lahko bi vodila oddajo z naslovom "SDSov odpad...
Če ne veš, kam ploveš, ti noben veter ne pomaga. (Seneka)
Če bi rad kradel, se nam pridruži. (SDS)
Pozdravljam. Tam je ne bo vidrl nihce. 🤣
Oba nagnat,od tam ko sta prišla.
Valda, punca je v prvi vrsti igralka. Če bi bila res izčrpana, potem ne bi mogla popivati in biti nesramna do ljudi, ki ji pomagajo v nesreči. Punca počne tudi toliko različnih stvari, da pa ne more biti kvalitetna na vseh področjih.
Pa saj Valentina je še najmanj moteča. Meni je bila vedno Kul..
Pravilno. Zacne se spodaj. Ne na vrhu
Zamenjali so Valentino z tisto staro primorko ki se pri vsakem vodenju poročil vsaj 50 zmoti ali pa zatakne!
Če misliš Štader, ima ona boljši glas za vodenje poročil.