Slovenija
28421 ogledov

To podjetje kuje ogromne dobičke, delavci pa ne dobijo niti drobtinic

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grunf 15:02 17.december 2024.

Ravno včeraj sem ob preletu na tv brskalniku opazil oddajo Kavarna Hayek na Nori 24. Firbec mim ni dal miru pa pogledam in vidim voditelja Biščaka kot ekonomskega eksperta in sogovornika s pomočjo slikanice razlagati, kako višja minimalna plača sili ...prikaži več delodajalce k odpuščanju najbolj ranljivih delavcev. No, Biščak naj zdaj pojasni, kaj tega zasebnega delodajalca sili, da z zaposlenimi počne nekaj, kar lahko imenuješ le navadna svinjarija. S slikanico, seveda.

• Facja 16:05 17.december 2024.

To je ta...kapitalizem. Saj komunizem ni nič boljši ali pa je slabši...samo ne mi lapat, da je kapitalizem ok. Ni!!!!!

• slavauk22 19:26 17.december 2024.

jst sem že več let brez božičnice pa se ne bunim ........še sem žiw

• Grunf 21:16 17.december 2024.

Ja, še si živ. Še bolj so živi delničarji korporacije, ki ubirajo mastne dividende, kot tudi njeni direktorji, ki vsako leto vlečejo milijonske bonuse. In še najbolj je živo poslovodstvo naše filiale, ki kot ubogljivi hlapci služi tujemu lastniku in ...prikaži več v njegovem imenu pošilja zaposlene u tri p.... materine. Za malo večjo mezdo. Da so le vsi živi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.