Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ma jebite se vi in vaši ledeni možje. Zofka kar naj squirta po teh debilh pofukanih. Sploh pa ne morem verjet, da še nismo pogruntal kako nareditivreme pio meri. Maja pač more bit suho in toplo. Ne pa ta pizdarije,… ...prikaži več k jo mamo letos. Pizda materna
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Danes je ARSO že precej spremenil napoved. Sicer bo v močvirju najbrž res padalo, bolj proti vzhodu pa bomo imeli več ali manj suho.
Si nocoj Samska? Veliko lepih deklet čaka, da -- www.Senstos.Com
Ma jebite se vi in vaši ledeni možje. Zofka kar naj squirta po teh debilh pofukanih. Sploh pa ne morem verjet, da še nismo pogruntal kako nareditivreme pio meri. Maja pač more bit suho in toplo. Ne pa ta pizdarije,… ...prikaži več k jo mamo letos. Pizda materna
Važno da bodo junija pisali, da je šlo za najtoplejši in najbolj suh maj, odkar merijo temperature.
Bozo, pa ti naredi vreme, kot je prav. Po tvojem komentarju vidim, da si sposoben to narediti. Sicer slovnice in kulture ne obvladaš, vreme pa boš!
Janez_53,jaz lahko naredim,da te poči strela...😂😂😂,pol se boš pa čez poletje vozu s kolesom pred parlamentom ko Brazilc.
@HalidInvalid36 pa še jst ti dam za rundo