Vsak ustvarjalec naj dobro razmisli pred sodelovanjem s to vlado. Sodelovanje s to vlado bo največji madež, ki se ga bo sramoval še desetletja. Hkrati bo v skupini malih bankortiranih samozvanih kriminalcev, ki se proglašajo za ustvarjalce.
verjetno so te spregledali in te niso vprašali za tvoje mnenje, trol neumni. ti nisi Rebeki niti toliko, kolikor imaš črnega za nohtom. lahko pa da tega niti nimaš tako malo
Kaj drugega bi pričakovala od te vlade?!?
Od tebe pričakujemo veliko manj, ker ne veš kaj pišeš.
Vsak ustvarjalec naj dobro razmisli pred sodelovanjem s to vlado. Sodelovanje s to vlado bo največji madež, ki se ga bo sramoval še desetletja. Hkrati bo v skupini malih bankortiranih samozvanih kriminalcev, ki se proglašajo za ustvarjalce.
Mislim, da se tebe lahko veliko bolj sramujemo kot te vlade!!!!!!!!!!!!!!
Ob naslovu sem pomislil,da je alfa samec želel posvojiti njenega delfinčka podobno kot ga ima pingvin Borut !
Zakaj se ni nihče obrnil D.Murka on je velik promotor idej in edini slovenski slavček?. Rebeka je pasee.
Očitno Rebeka ni passe.
Upam, da bi to naredila večina.
zmanjkalo baterij za vibrator.........
In pri toliko pevcih in pevkah,ki obvladajo svoje delo,vlada najde ravno njo....
pa koga bi ti?
Murkota ! Wernwrja !...
verjetno so te spregledali in te niso vprašali za tvoje mnenje, trol neumni. ti nisi Rebeki niti toliko, kolikor imaš črnega za nohtom. lahko pa da tega niti nimaš tako malo
Jaz sem se podpisal z "Vlada republike Slovenije"-v redu????????
A ti tudi ? Sicer ne vem kako se vlada republike Slovenije podpiše, ker takega podpisa še nisem videl. Ga je pa očitno Rebeka....