DEJ11 Sam sem bil med kolesarji v času totalitarnega režima poznanega pod imenom Janšizem. Niti enkrat ni bilo nobenega incidenta povzročenega s strani kolesarjev, bili pa so vmes kakšni provokatorji, a so se zavedali svoje majhnosti in nepomembnosti, zato so… ...prikaži več dogajanje spremljali le z obrobja dogajanja. Vsaj ko sem jaz kolesaril, je bilo tako. Pa še kakšnega kolesarja in kolesarko iz množice osebno poznam.
O vzrokih ni težko najti krivce, ki so celo prepričani, da delajo prav. Predlagam, da si preberete članek in ocenite zakaj se ciganska in migrantska problematika ne premakneta iz mrtve točke na bolje temveč na slabše:
https://lokalno.svet24.si/2024/07/03/290859/aktualno/dl_jernej_znidarsic___med_prebezniki_so_tudi_zdravniki__ucitelji/ Ubogi mi.
migranti?
Špekulanti..?
Čefurski ali migrantski špekulanti.
Lljubljana ni več varen kraj, ponoči pa sploh ne. Le kdo je kriv za to?
Policija, redarstvo in vladajoči ne. Ti obvladujejo situacijo..... Še malo pa bodo objavili, da je varnost dobrina, ki se plača....
Bo treba nekaj nabavit
Malce pozno, Branko pa odhaja v Bruselj..Kdo nas bo branil?
Ptič prav gotovo ne.
Ender ne pametnjači, tvoj Golobček nas bo branil...
Iščejo storilce? A je do “centra Vič” res tako daleč?
Neee.... astrofiziki....
Janševi Slikopleskarji?
Ender... ne Golobovi inžinerji...
Janez ima spet prav, narod se bo moral oborožiti, drugače ga bo golobov-jankovicev uvoz drhali popolnoma povozil.
Prepričan sem, da so vsi trije barabini volilci najbolj skrajne desne stranke v Sloveniji. Vse nasilništvo izhaja od tam.
Glede na go da je v casu janseve vlade prislo veliko albancev se malikovalci ultrakomunista palo povprasajte po zdravju
uroš8 čigavi so pa kolesarji???
Glede na to ,da je v casu janseve vlade prislo veliko albancev ,se malikovalci ultrakomunista malo povprasajte po zdravju
DEJ11 Sam sem bil med kolesarji v času totalitarnega režima poznanega pod imenom Janšizem. Niti enkrat ni bilo nobenega incidenta povzročenega s strani kolesarjev, bili pa so vmes kakšni provokatorji, a so se zavedali svoje majhnosti in nepomembnosti, zato so… ...prikaži več dogajanje spremljali le z obrobja dogajanja. Vsaj ko sem jaz kolesaril, je bilo tako. Pa še kakšnega kolesarja in kolesarko iz množice osebno poznam.
O vzrokih ni težko najti krivce, ki so celo prepričani, da delajo prav. Predlagam, da si preberete članek in ocenite zakaj se ciganska in migrantska problematika ne premakneta iz mrtve točke na bolje temveč na slabše: https://lokalno.svet24.si/2024/07/03/290859/aktualno/dl_jernej_znidarsic___med_prebezniki_so_tudi_zdravniki__ucitelji/ Ubogi mi.