Jebi ga, sem! Samo nisem pa obdržal! So imele raje policaje, ki so jih pretepali! Moj največji ”dosežek”: Me je pokojni Brendi na koncertu pred več kot 1000 ljudi vprašal, če lahko govori z mojo prijateljico. Pol veš, koliko je iztopala!
Meni je čiso fajn! Vidim, da ste mi vsi nevoščljivi. Najlepše pa je, ko je kakšen moto sejem in se družim z bivšimi misicami, ki so zelo prijazne do mene. In, ko se me ob naslednjih srečanjih lepo spet spomnejo…… ...prikaži več Takrat vem, da nisem čisto niko i ništa!
nekateri v osebnem stečajo živijo bolje od vsakega povprečnega slovenčka ... kakšen posmeh državi ... brez meja
Tudi tisti, ki so v bankrotu se ne morejo merit s tistimi, ki so v mentalnem stečaju primerni zgolj za trolanje po forumih..
v familiji se vse vrti okoli denarja in dokler bo zoki zupan ga zagotovo ne bo zmanjkalo
Napoveduješ ali veš...👎
Slovenska kisla smetana ;-)
Samo, da ni ovčja.. ?
Je vse tamlade tudi stari predator sprobal, al se to samo med mladimi dogaja? So kot podgane.
Težko je najti hujše podgane, kot so tiste vzgojene na Trstenjakovi.
Na sliki manjkajo še Bratušek, Kociper, Tjaša Ficko, farmacevtka in rokometašice...!
https://nova24tv.si/slovenija/ljudje/video-ko-imas-zapufano-zeno-in-otroke-gres-z-mlajso-v-pariz-in-te-takole-ujamejo-kot-jankovica-kako-to-pojasnis-zeni/
Nora Tv pa res ni kredibilen portal!!!
hohštaplerska golazen...
lopovi.
Kakor za koga? Koga zanima mnenje aktivista ?
najbolj tebe...
Kjerkoli se ta družina pojavi ali loti gre vse v maloro, od podjetja do ljubezni. Celo Hotel Habakuk je propadel po goreči ljubezni....
Sem imel boljše od obeh!
Dej ne prbiji bosanđerus...
Jebi ga, sem! Samo nisem pa obdržal! So imele raje policaje, ki so jih pretepali! Moj največji ”dosežek”: Me je pokojni Brendi na koncertu pred več kot 1000 ljudi vprašal, če lahko govori z mojo prijateljico. Pol veš, koliko je iztopala!
Toma in kako, da si končal, kot prikletna ovca na Trstenjakovi ?
Meni je čiso fajn! Vidim, da ste mi vsi nevoščljivi. Najlepše pa je, ko je kakšen moto sejem in se družim z bivšimi misicami, ki so zelo prijazne do mene. In, ko se me ob naslednjih srečanjih lepo spet spomnejo…… ...prikaži več Takrat vem, da nisem čisto niko i ništa!
Hvala prjatu za podporo!
Če po glasbi in modi sklepamo Brendijev okus...,pol ni mogla biti "wow".
Res je, vse je stvar okusa. Zagotovo ni bila najlepša od vseh tam, ampak Brendijeva Rdeča roža je po mojem ena najboljših Slovenskih…
Res je,imel je nekaj lepih pesmi v 80-ih.
JANKOVIČ BORDEL
cela ta balkansko lopovska familija je za streljat po hitrem postopku...
vse ostane v familiji ..tm se dregajo en čez druzga
Prava nedeljska naslada up.imen ob tem prispevku. Bedno, primitivno in pričakovano..