Prireditev poden od podna, davkoplačevalci pa MORAMO plačevati to nacionalno sramoto od rtvslo.Boris Kobal, pa je z izrošenimi in prežvečenimi političnimi "napadi" dokazal, da je murgl pajac....
Ali res ne more nobena prireditev potekati brez Valičev?Včasih so nam vsiljevali Galuniča,sedaj pa Valiča.Mi2 so odlični.Ja,druga je pa vse skupaj"Čista jeba"
KatastrofaVrzite Maria v Ljubljanico.
Tistega,ki vodi razvedrilni program RTV Slovenija.
Dobro,da ne posedujem orožja,ker bi bil samomor zaradi take gnile prireditve neizogiben!!Sploh ni vredno pisat kaj je blo zanič,ker je blo vse.
Ha ha ha bolnik.... Avdić je večji slovenc kot ti. In seveda manj prizadet kot ti.
Prireditev poden od podna, davkoplačevalci pa MORAMO plačevati to nacionalno sramoto od rtvslo.Boris Kobal, pa je z izrošenimi in prežvečenimi političnimi "napadi" dokazal, da je murgl pajac....
Oni so sami sebi namen, da pokažejo, kakor da nekaj delajo z našim denarjem.Gotovo pa požrtije ni bilo in zato niso vsi prišli.
ti si pa ena pederčina,bosanska
Ali res ne more nobena prireditev potekati brez Valičev?Včasih so nam vsiljevali Galuniča,sedaj pa Valiča.Mi2 so odlični.Ja,druga je pa vse skupaj"Čista jeba"
Kaj bi slovenska kultura brez čobanov?