Slovenija
3523 ogledov

To so najbogatejši Slovenci, sprememba na vrhu

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 11:17 23.november 2023.

Ali je revnih preveč, da bi jih nanizali. Mislim, da teh lestvic bogatašev nihče od revnih ni vesel. Pa ne vi meni, da me "fovšija" daje. Svet s takšnimi razlikami drvi v maloro. Mi lahko kdo pove, kaj imajo bogataši ...prikaži veči od tega, da sedijo na milijonih , milijardah, nekdo pa nima niti za sendvič? Kajne, bogastvo ne prinaša srečo, res pa je da denar omili nesrečo!

Pantani2 13:09 23.november 2023.

Mi mamo,vas baše!!!

• gregor96 11:39 23.november 2023.

pol teh smrduhov, kjer jim ljudje delajo za minimalca je škoda omenjat, ker niso vredni NIČ

• Dejan Vehovec 14:16 23.november 2023.

Šešok je bil pred leti za ukinitev spodnje meje plač, ukinitev minimalca

• Dejan Vehovec 14:19 23.november 2023.

iz lestvice se takoj opazi enormne obdavčitve kapitala in sploh nemogoče razmere za poslovanje delodajalcev v tej državi, na kakršne opozarja Pečečnik. Če bo šlo tako naprej , ti reveži z lestvice še dolgodolgo ne bodo milijarderji. Pa tako se trudijo.

• DasAuto 17:11 23.november 2023.

tem naj poberejo za uskladitev socialnih transferjev, se jim ne bo poznalo veliko, pa še koalicija bo srečna...

• sandi76 09:36 24.november 2023.

Eni so prišli na lestvico tudi na ta način, da so osušili precej podjetij , ki so potem pristala v stečaju.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.