Ivan,Janez izbira, tudi v mojem imanu. Ali zapreti mejo ali imati pol države v karanteni in jo kontrolirati. In odločil se bo za drugo opcijo, kakopak. Janez, s tem boš dokončno izdal slovenski narod. Večna hvala in zahvala tebi in… ...prikaži več tvoji katastrofa vladi😎
Kaco lahko klobasa, ampak takega ki prvi krši predpise nimam namena poslušati. Maske so v zaprtih prostorih obvezne, ampak Kaco nas uči, da maske v zaprtih prostorih niso potrebne. Sem videl na onem posnetku, ko je prišel noter brez maske,… ...prikaži več za njim pa eden z masko. Zgleda, da za one višje po činu maske niso obvezne, za ostale so.
Potrebne pa očitno niso, če je Kacin ne potrebuje.
Mogoče bo tudi 50 oseb na kupu preveč. Ne smemo si več dovoliti zaprtja cele države, ker bo katastrofa za vse.
Prevod : samo da naša elita uredi na vikendih na Hrvaškem najnujneše, pa zapremo mejo :) In, druženje do 50 ljudi - z redarji vred? :)
- SLO nima jajc, da zapre meje s CRO - kje je zdaj piranski zaliv? - koga rešujemo???
Prevec je to 50 veliko prevec. Najvecje stevilo bi morala biti ozje ozka druzina in konec.
odjebi v klet, sicer te bom zgrabil za nosek. in cepi se, to je pomembno
TAKOJ ZAPRITE MEJO Z HRVAŠKO!!! USTAŠEM SE JE ZMEŠALO, DA ODPIRAJO MEJE!!! UKREPAJTE TAKOJ, NASLEDNJI TEDEN BO PREPOZNO!!!
Ivan,Janez izbira, tudi v mojem imanu. Ali zapreti mejo ali imati pol države v karanteni in jo kontrolirati. In odločil se bo za drugo opcijo, kakopak. Janez, s tem boš dokončno izdal slovenski narod. Večna hvala in zahvala tebi in… ...prikaži več tvoji katastrofa vladi😎
za naše dobro nam fašisti omejujejo življenja, ki nam jih bodo predpisovali do najmanjše podrobnosti
Dr. Kaco je spet v akciji......
kacin klobasa o ukrepih v SLO, večina pa se jih prinese in se ve čez katero mejo...zapri jo te.ec zahojen
Kaco lahko klobasa, ampak takega ki prvi krši predpise nimam namena poslušati. Maske so v zaprtih prostorih obvezne, ampak Kaco nas uči, da maske v zaprtih prostorih niso potrebne. Sem videl na onem posnetku, ko je prišel noter brez maske,… ...prikaži več za njim pa eden z masko. Zgleda, da za one višje po činu maske niso obvezne, za ostale so. Potrebne pa očitno niso, če je Kacin ne potrebuje.
Jekleni kaco