Ja cene rastejo na vladi in Nori24tv so zato sila optimistični. Podražiš energente pa sprožiš nov inflacijski val..
https://nova24tv.si/slovensko-gospodarstvo-je-pod-novo-vlado-zajel-val-optimizma-razpolozenje-raste-ze-tretji-mesec/
Zanimivo, par centov ampak ''kmečki lobij'' je zadovoljen.... to je važno, da ne bo traktorjev v LJ... ali pa je gorivo predrago, da bi se s traktorji pripeljali.... netegvernokovpress
Govorijo o pocenitvi za cent ali dva, podraži pa se za deset. Živela koalicija voljnih! Trikrat hura za električne ukrajinske tanke, ki branijo evropske koristne idiote pred resnico. Naj živi evropska cenzura, ki prepoveduje vzhodne medije, da nas zahodni še… ...prikaži večše lažje zavajajo. Ni nič drugače kot včasih, le da so zamenjali strani, mehanizem indoktrinacije pa je ostal!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
Ja cene rastejo na vladi in Nori24tv so zato sila optimistični. Podražiš energente pa sprožiš nov inflacijski val.. https://nova24tv.si/slovensko-gospodarstvo-je-pod-novo-vlado-zajel-val-optimizma-razpolozenje-raste-ze-tretji-mesec/
Za vsako dejanje ali stvar, pride račun. Plačajte ga ovce!!
Zanimivo, par centov ampak ''kmečki lobij'' je zadovoljen.... to je važno, da ne bo traktorjev v LJ... ali pa je gorivo predrago, da bi se s traktorji pripeljali.... netegvernokovpress
Jebemtiš, bo še za dopust ostalo! 😁
Kalimero ma vas rad. Odrimo rajo do konca.
obožuje butlje, kot njegov vzornik Trumpek
Medtem hr 1,59€ dizl 🙈🤣🤣
In to na petrolu
Vse prfuknjeno do amena
Na Hrvaškem bo po podražitvi še vedno cenejši.
Izvoli, recimo v Varaždin, pa pazi da ne prevoziš vsaj 10 radarjev, ki so nasrani na kandelabarjih. Pol pa bo profit.😬
Kje najdeta ta 50 literski rezervar? Ste eni tepci, ko pride cager na pol grem tankat in me boli k. za 50 literski rezervar.
Govorijo o pocenitvi za cent ali dva, podraži pa se za deset. Živela koalicija voljnih! Trikrat hura za električne ukrajinske tanke, ki branijo evropske koristne idiote pred resnico. Naj živi evropska cenzura, ki prepoveduje vzhodne medije, da nas zahodni še… ...prikaži večše lažje zavajajo. Ni nič drugače kot včasih, le da so zamenjali strani, mehanizem indoktrinacije pa je ostal!
Liter dizla je zdaj cenejši za 6 centov kot v Luxemburgu,kjer imako plače 5 jurjev+
Hahaha, je pa uspeh, par centov nižje? Za trgovsko maržo pa se ne govori več, kajne?
sam da je je SD pa naj stane kolikor hoče... zdej bo kruh po 5€/kilogram DDV bo pa 0% in vse ovce bodo blejale od orgazma
Puklasti ovce striže, da še vedo ne. Ko se bodo zavedle, bo šele zanimivo. Plešejo, plešejo v Bovcu.
V Rusiji in Belorusiji je 95 0,81€. V Ukraini pa 1.5€, medtem ko je bil cena včasih bližje ruski cenam. Se vidi da se ukraina približuje EU.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15