Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
no ja zdej se vidi kdo je nor in kdo za povrhu še butast.. torej cepljen in prebolel jo lahko lupeta po I in A kot maxim po diviziji. lahko pridejo ljudje kužni v ti dve državi pa nikomor nič… ...prikaži večč mar.. in potem se sprašujejo od kod tolk bolanih..svet je nor.. izrael pravi da iz Danske nema prišlkov pa vsi cepljeni iz slovenije pa može kdor hoče, pa sploh nismo cepljeni. jest bi se odselu.. a če začnem govort da sem napoleon a me boste zaprl na sveto heleno pa nobenga tje več spustl.
Gnila naša vlada pa iz teh držav pusti vstopiti vsem, tudi migrantovm, vsi brez papirja. Goveda ničvredna.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
https://video.wixstatic.com/video/9269a6_f2ca12bc115b4f519ee121c6bad0d5d1/240p/mp4/file.mp4?fbclid=IwAR1PaZIlsfUuRzWoHd2fcK3yuAuUwIzYVfmp5r_A1kKeH1mrOaODITpI-iw
no ja zdej se vidi kdo je nor in kdo za povrhu še butast.. torej cepljen in prebolel jo lahko lupeta po I in A kot maxim po diviziji. lahko pridejo ljudje kužni v ti dve državi pa nikomor nič… ...prikaži večč mar.. in potem se sprašujejo od kod tolk bolanih..svet je nor.. izrael pravi da iz Danske nema prišlkov pa vsi cepljeni iz slovenije pa može kdor hoče, pa sploh nismo cepljeni. jest bi se odselu.. a če začnem govort da sem napoleon a me boste zaprl na sveto heleno pa nobenga tje več spustl.
Bravo...prvi članek na spletu, ki pravilno opisuje nova pravila. :-)
Nacisti in fašisti pet uvajajo rumeno zvezdo .