Komercialni populizem je edino kar premorejo. Brez problema jih lahko ukinejo, ker njihove informativne oddaje so...Bog pomagaj, osredni voditelji pa že naravnost plesnivi.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Krčmarko ne bomo pogrešal...
Njo še botoks ne pogreša.
Komercialni populizem je edino kar premorejo. Brez problema jih lahko ukinejo, ker njihove informativne oddaje so...Bog pomagaj, osredni voditelji pa že naravnost plesnivi.
Končno se strnjam tudi s teboj. Enak obup kot na TV Slovenija. Komunistična medija kot poznavalsko trdiš.
No vidiš ender, da gre. Počasi te bo srečala pamet.
Ubogi na umu se mi dobrikajo. Nepredcenljivo je kaj sem dočakal.
Božič, katastrofa🙄
Kdaj bo pa RTV tiste čarovnice zamenjal? Še sreča da smo pred 15 leti prešli na format 16:9, ker sicer sploh nebi več v star 4:3 kader šle
Saj so lepo Vidi Petrovčič upokojili, da sedaj lahko kolobari po vseh medijih SDS.
Tega Božiča bodo levičarji z lahkoto vozili sem ter tja. Ima že oprane možgane, tako, da ne bo nobenih težav.
Sam da pijanca Tomašiča ni zraven. Bi nam prodajal resnico.
Ta je dala marsikaj skozi za to ....
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 8.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com