Slovenija
18867 ogledov

To so sklepi vlade, ki je sinoči zasedala na Brdu pri Kranju

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JZekspert 00:35 18.februar 2021.

Ne preveč na glas okol' govor't, ampak meni se zdi, da nikjer več ni nobene pandemije razen v glavi nekega zombija, poglejte grafe ( v več kot pol državah je sploh nikoli ni bilo, niso je uspeli 'pričarati' s potvarjanjem ...prikaži več statistike okuženih in mrtvih kot pri nas in še par državah): https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps#z-scores-by-country

• Janez 07:11 18.februar 2021.

Janša je skupaj s Hojsom in Toniniom Slovenijo spremenil v koncentracijsko taborišče v katerem vsako noč s policijsko uro zadržuje svoje državljane in pri tem doživlja orgazme. Fuj diktator!

• brencl 07:50 18.februar 2021.

Pogrešam razpravo in sklep vlade o takojšnjem pristopu k nabavi ruskega cepiva, ne pa da se oziramo na nesposobne in zbirokratizirane bruseljske strukture. K naročanju tega cepiva pristopa čedalje več držav EU, med tem ko bomo mi v svoji servilnosti ...prikaži več znova ostali z drobtinicami na repu!

• igorgeus 09:36 18.februar 2021.

glede na to, da je vecina virus prebolela, po mojem nima smisla

Leon 08:37 18.februar 2021.

Vlada z nekontroliranim poreklom odloča o usodi ljudstva v izrednih razmerah . Bolezen je samo v vladnih vrstah .

• janez864 07:48 18.februar 2021.

Sedež vlade je v Ljubljani, a sestankujejo na Brdu, ki je neformalno vladno kurbišče.

• sam1 07:44 18.februar 2021.

Edino to me pomirja,da so v ta teror vključeni tudi njihovi služabniki......

• mirror 22:40 17.februar 2021.

Prebivalstvo je treba imeti pod nadzorom, posebej pa je treba paziti na levičarje. Zato je omejitev gibanja od 21-6 ure zjutraj ustrezna trenutnemu položaju. Vlada deluje tako, kot je treba.

• igorgeus 09:35 18.februar 2021.

ja, da ne bi slucajno kdo zivel kot njemu ustreza, vse je potrebno predpisati in se tega drzati. zakaj bi ziveli v demokraciji, ce lahko v diktaturi, kjer nam je vse odrejeno, kajne?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.