Bere se kot precej logična odločitev. Sam pravico splava podpiram, vendar ta ne bi smela biti brezplačna. Simbolična cena 100€ se mi zdi fer za tak poseg, da ga ne bodo uporabljali namesto kontracepcije (poznam nekaj takih zblojenih modelk).
Ne razumem članka, še vedno vse ostaja v pristojnosti posameznih držav, tudi financiranje, sicer lahko iz eu sredstev, ampak spet odvisno od posamezne države... O kakšni zmagi pišete?
Bere se kot precej logična odločitev. Sam pravico splava podpiram, vendar ta ne bi smela biti brezplačna. Simbolična cena 100€ se mi zdi fer za tak poseg, da ga ne bodo uporabljali namesto kontracepcije (poznam nekaj takih zblojenih modelk).
Kovačeva kobila bo vedno bosa, Nika pa nikoli noseča.
Satanova dekla. Čaka te izbrano mesto poleg njega.
Brrrrr, ne bom spal!
Nič od nič. Še vedno je to stvar odločitve članic EU, edino sredstva bodo šla iz skupne vreče.
Pričakovano
od tega clanka sem dobil kar drisko spet par dni ne bom mogu delat in spat
Ne razumem članka, še vedno vse ostaja v pristojnosti posameznih držav, tudi financiranje, sicer lahko iz eu sredstev, ampak spet odvisno od posamezne države... O kakšni zmagi pišete?
Gugala se gora rodio se miš...
My Voice My Choice via ActionNetwork.org......Thank you for signing. Together we can change the Commission’s mind.
Prosim, da ne objavljate slik Nike K. ker imam potem pokvarjen dan. Hvala.