Avto

Če si pil, tvoj avto te ne bo peljal

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Boob 06:25 16.marec 2026.

Ok... In za katero državo je to govora? Predvidevam, da za avstrijo, glede na styria čisto spodaj? Imamo 4 sosednje države, novinarji.

StarMačk 11:36 16.marec 2026.

Gre za Italijo, prispevek na to temo pa je objavljen v avstrijski izdaji dnevnika Kurier. V Italiji od 26. 02. 2026 velja, da bodo morali vsi vozniki, ki ob kontroli v izdihanem zraku presežejo vrednost 0,8 promila alkohola, kot stranski ...prikaži več ukrep za 2 leti obvezno vgraditi napravo t.i. alkoholno ključavnico, za voznike z več kot 1,5 promila, pa ta ukrep velja 3 leta. Res je že l.2017 Avstrija začela podoben pilotni projekt, ampak ga po petih letih na prevelik pritisk javnosti morala opustiti...

Garancija 08:48 16.marec 2026.

Včeraj sem bil tako pijan,da sem se odločil,da grem domov z avtobusom,samo tega se ne spomnim kje sem dobil avtobus

• maček 09:20 16.marec 2026.

Bo pa trezen kolega pihal.pa bo avto vžgal.

• munja 09:41 16.marec 2026.

Misliš, da tega niso predvideli?

StarMačk 11:39 16.marec 2026.

V zadnjem odstavku ti piše, če bodo policisti kaznovanega voznika zalotili med vožnjo avtomobila brez alkoholne ključavnice, bo tvegal kazen od 158 do 638 evrov in odvzem vozniškega dovoljenja za enega do šest mesecev. V primeru obvoda ali manipulacije (!!!) ...prikaži več naprave pa bodo kazni podvojene.

• munja 12:25 16.marec 2026.

Maček je malo bolj na hitro prebral...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.