Po vsej verjetnosti bo sedaj Laško postal Heineken za vzhodnoevropski trg. Še enka katastrofalna posledica privatizacije. Od blagovne znamke, ki je bila nacionalni ponos do drugorazredne blagovne znamke v internacionalni korporaciji.
Še vedno ste Laško kaj? Ampak sedaj ne tako zapufani... No, vsaj dokler še bo Laško, boste lažje dihali (thanks to Heineken)Meni osebno je Laško kr nekaj. Ni mi všeč. Nek bolan lokalpatriotizem in kvazi tradicija. Union je… ...prikaži več boljše pivo. Vsaj zame. Laškega ne povoham več, niti sedaj ko so ga "rešili"...Bljek.
Baje je Avdić to zrihtalhttp://www.radio1.si/39868
Union še za znamke lepit NI dober..
Pomoje jo to samo +. Kot zanimivost sem na Nizozemskem v eni trgovini videl Karlovačko pivo. Verjetno zato, ker je Karlovačko že pod Hainikenom.
Apropo, menda bo plešasti spremenil pivske navade in pil pivo z rdečo zvezdo
Živa resnica!!!!!
pa kaj je folk tok mahnen na pivo...
Se bojim, da je bolj mahnjem zaradi piva :)))
kar naj se tolažijo laščani. heineken jih bo kmalu prodal ali pa zaprl, tržil pa union
pa jj in šrotkote vprašajte laščani zakaj in čemu je do tega prišlo. sds je bil na oblasti, ko je dovolil svinjarije okrog PL, a ne.
Saj je logično, da bo laško še vedno laško, pa če jih kupi kdorkoli. Nevem zakaj sedaj neke nebuloze po tviterju pišete/slikate.
Po vsej verjetnosti bo sedaj Laško postal Heineken za vzhodnoevropski trg. Še enka katastrofalna posledica privatizacije. Od blagovne znamke, ki je bila nacionalni ponos do drugorazredne blagovne znamke v internacionalni korporaciji.
Še vedno ste Laško kaj? Ampak sedaj ne tako zapufani... No, vsaj dokler še bo Laško, boste lažje dihali (thanks to Heineken)Meni osebno je Laško kr nekaj. Ni mi všeč. Nek bolan lokalpatriotizem in kvazi tradicija. Union je… ...prikaži več boljše pivo. Vsaj zame. Laškega ne povoham več, niti sedaj ko so ga "rešili"...Bljek.
Laščani, lepo sprejmite novega lastnika, sprijaznite se s prodajo in bodite veseli, da ste se znebili nesposobnih lastnikov