Svet
3382 ogledov

Toliko branilcev še vztraja v Mariupolju, Putin spremenil taktiko

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 12:36 21.april 2022.

    Azovci in ostali se ne upajo na plano, ker jim je predaja PREPOVEDANA in je Zelenski izdal ukaz, da se strelja na tiste, ki bi se hoteli vdati..Po drugi strani pa Putin ne želi nepotrebnih dodatnih civilnih žrtev, ki jih ...prikaži večh držijo v zakloniščih kot talce..Torej bo počakal, da sami pridejo ven ali pa ostanejo notri..

    • h4ck3r 13:22 21.april 2022.

      Ni dvakrat za rečt, da bodo našli spet veliko trupel in na koncu obsodili Ruse za poboje. Pravilna taktika, da se počaka da sami pridejo na plano, če ne zaradi česa drugega bodo prišli zaradi lakote.

    • zdrej 13:39 21.april 2022.

      Zato pa so sesuli opero, ubili ljudi z zvezanimi rokami na hrbtu sredi ulice. Zato pa posiljujejo ženske. Ker nočejo žrtev. Če bi ne hoteli žrtev, bi ostali v Rusiji. Ampak Ruska diplomacija je pač nesposobna opraviti svoje delo. Ali ...prikaži več pa ima ruska politika "nelegalne" težnje po ozemlju.

    • Avatar Syn
      Syn 13:55 21.april 2022.

      zdrej , pozdravljena ovca. :)

    • zdrej 23:48 21.april 2022.

      Čas bo pokazal, kdo je ovca , kot je že ničkolikokrat prej. Ampak to potem ne odmeva. Je pa dostikrat tisti, ki je drugim govoril ovca, potem sam postal le to. :-) Ampak ne razumem nikogar, ki pravi da Rus ...prikaži več ni agresor! Saj niti v svoji državi ni. In ni prvič, da je tako. Pa vemo, kako se je končalo. In sedaj verjetno ni drugače. Tudi zgodovina nekaj govori. Pa ne zadnjih klinčevih 8 let. Pa ne upa si v svoji državi poročati. Informacije iz druge roke in klinčevih medijev.

  • Avatar Syn
    Syn 13:54 21.april 2022.

    Pišete, da se upirajo Ruskim okupatorjem???? Ha,...ha..ha...ha... Vi pa ste res sramota od novinarjev. To kar se tam skriva, so še samo ostanki neonacističnih vodov, katerim že lepo ura tiktaka do njihovega britkega konca, ko bodo od njih ostali samo še rezervni deli.

    • pulse 13:58 21.april 2022.

      Če ti ni še nihče povedal, je Rusija napadla suvereno državo Ukrajino. Takšnim napadalcem se reče tudi okupator.

    • Avatar Syn
      Syn 14:14 21.april 2022.

      @pulse Ukrajina je suverena država?? Resno? Katera suverena država pobija civiliste samo zato, ker govorijo Rusko in si želijo samostojnost? In to že od leta 2014. Ne poznam nobene druge "suverene" države, ki bi imela podoben gnoj na oblasti, da ...prikaži več bi si ti privoščili. To je možno samo v neonacistični Ukrajini. Če bi Ukrajinci dejansko želeli sprememb, bi v prvi vrsti odstranili Porošenka ki je začel vse skupaj. Zelenko, ki je samo zahodnjaška lutka od predsednika, pa tak ne ve za kaj se gre.

    • Boštjan Bratina 15:00 21.april 2022.

      Zanimivo, večina prebivalcev Mariopola Ruse smatra kot osvoboditelje pred naci škornjem Azov bataljona in drugih plačencev zahoda, ki so jih urili. Pulse, zakaj misliš, da je tako? Aja pa razširi si obzorja in ne nasedaj enostranski propagandi.

    • Pišmevuh 19:34 21.april 2022.

      Zelenski je svetilnik demokracije. Prepovedal je opozicijo, likvidira nasprotnike, sočasno pa bogati na račun Eu. Tretji dan sem v Nemčiji in še nisem uspel kupit svežega kruha. Pekarne zaprte. Ni svežega mesa v večjih trgovinah....,dajmo še nekaj Eu komandantu Zelenskemu ...prikaži več in kaznujmo Putina, ker spoštuje pogodbe o dobavi energentov. Sloexit takoj.

  • Avatar Ferenc
    Ferenc 08:14 22.april 2022.

    Ruski osvoboditelji še samo oblegajo...nacisti bodo sedaj spet po navodilih Zelenskega streljali le še v tilnike svojih

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.