J+Saj ne morem verjet, da je na svetu toliko revežev, ki se ne morejo premakniti niti za ped s svojega kupa gnoja. Pa recimo, da je Dončić Srb. Kaj je s tem narobe? Boril se je za slovenske barve bolj,… ...prikaži več kot marsi kateri Slovenec, pa jih ne bi našteval, ker se itak ve, kateri so ti športniki. Imajo svoje razloge, jih razumem, a Dončić je tudi vedel, kam ga bo zaneslo, prav tako se je zavedal, v katerem klubu igra, pa se ni šparal. Ko bi se vsaj malo nalezli njegovega značaja, volje in miselnosti.
Dragi Balkanci, glasuje se za košarkarja in ne za njegove prednike.
oprosti ampak mene pa ne bos metal v isti kos s hrvatarji!!!
Balkanci po obnašanju in ne po geografiji. @ECKING, glede tvoj na komentar, sem te nehote kar prav lociral :)
Ekonomski migrant iz Slovenije raztura, hehe
J+Saj ne morem verjet, da je na svetu toliko revežev, ki se ne morejo premakniti niti za ped s svojega kupa gnoja. Pa recimo, da je Dončić Srb. Kaj je s tem narobe? Boril se je za slovenske barve bolj,… ...prikaži več kot marsi kateri Slovenec, pa jih ne bi našteval, ker se itak ve, kateri so ti športniki. Imajo svoje razloge, jih razumem, a Dončić je tudi vedel, kam ga bo zaneslo, prav tako se je zavedal, v katerem klubu igra, pa se ni šparal. Ko bi se vsaj malo nalezli njegovega značaja, volje in miselnosti.
Nehajte nas že bombardirati z tem Dončičem. Kaj ima on z nami . Zasitili smo se z njim.
Kolikor vem je dogovor s Srbi , da oni glasujejo tudi za Dončiča in mi za Jokiča. Držite se dogovora , Jokič je center in mu ni konkurenca
Nikoli za srba
nikoli za hrvata!!!!
Nikoli za srba