Trajnostno
143 ogledov

Toliko hrane je vsak od nas zavrgel lani

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Friderik1950 05:46 15.november 2024.

Glede na to, da Slovenčekom prodajajo hrano in sploh blago tretje kategorije, bi morali zapisati, koliko zavržene hrane se zavrže.

karjola 19:59 14.november 2024.

Avtor STA B.P. lažeš tako kot pes teče. Pokaži foto dokaze kako občani mečejo hrano v smeti. Raje pojdi v trgovine in poglej kaj vse mečejo v kontejner. Sem nekoč delala v šparu in sem videla marsikaj. Vodja je zahteval ...prikaži več da je konvinjens in pekarna bili založeni tudi po 19 uri, naslednji dan smo vso neprodano hrano odpisali in vrgli v kante od biotere. Za bruhat!

• sandi76 19:29 14.november 2024.

Ne boste me prepričali. Še vedno mislim, da največ hrane zavržejo trgovine, hoteli, restavracije, gostilne, šole, vrtci. Nato so šele na vrsti običajni državljani.

• Enzgg4 23:58 14.november 2024.

Jasno. To butci ne znajo interpretirat rezultata in ne razumejo, kaj je povprečje.

• Enzgg4 00:02 15.november 2024.

P.S. itak je pa povedano, da velik del kuhinjskih odpadkov, ki nastanejo v gospodinjstvih, odpade na neužitne dele sadja in zelenjave, pa mogoče še kakšne kosti ipd. Za realen rezultat bi bilo treba to izvzeti, kar pa je praktično nemogoče.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.