Slovenija /slovenija/crna-kronika
1801 ogledov

Toliko kršiteljev so policisti odkrili po divjanju v BTC

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Zala 11:16 06.januar 2025.

šiptarijo za vsak prekršek, ki ogroža slovenske ljudi deportirat. Imajo državo, pa naj tam izvajajo svoje strelske pohode. Postajajo vse bolj nasilni in se obnašajo, kot bi bili tu doma.

• rd2dmk2 10:49 06.januar 2025.

cestno prometni prekrški. pa strašilne pistolce. zdej bodo še rekli da so bili tam samo otroci z igračkami, ki so jih malo prej kupili v baby centru tam zraven. tudi oni ki je streljal v LJ okoli novega leta je ...prikaži večje imel igraćko. v redu ni blema. pejmo se še mi kot država igrat. no pejmo. pošljivo jih v arest da se tam malo igrajo. za enih 120 let vsakega pa naj se tam igrajo z žogicami, saj veste s katerimi. drugič pa dejmo mi slovenci za praznik samostojnosti in enotnosti naredit tako fešto.

• atamama 12:17 06.januar 2025.

Morda bi policija mojo sosedo vprašala kako se sliši žvižganje naboja iz ''plašilne'' pištole.....

• Plavi-mil 09:02 07.januar 2025.

Se mi zdi ali sem videl niko kolač tam, ker za čisto pitno vodo je ni bilo nikjer?

• atamama 16:53 06.januar 2025.

Ampak nikjer ni navedeno število..... recimo 26 od 500 udeležencev.....

Leon 11:59 06.januar 2025.

Vsa tovrstna zbiranja, hupanje, uporaba pirotehnike ter druge kršitve v takšni koncentraciji ljudi, predstavljajo dejansko tveganje, ki se lahko hitro sprevrže v kazniva dejanja, poškodbe udeležencev in mimoidočih, ter ogrožanje premoženja. Kaj pa Ruparjeva golazen? Koliko ste jih ovadili?

Leon 13:05 06.januar 2025.

Psihopati na delu ....https://www.youtube.com/watch?v=m_UlCOBKtdQ&t=1s

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.