šiptarijo za vsak prekršek, ki ogroža slovenske ljudi deportirat. Imajo državo, pa naj tam izvajajo svoje strelske pohode. Postajajo vse bolj nasilni in se obnašajo, kot bi bili tu doma.
cestno prometni prekrški. pa strašilne pistolce. zdej bodo še rekli da so bili tam samo otroci z igračkami, ki so jih malo prej kupili v baby centru tam zraven. tudi oni ki je streljal v LJ okoli novega leta je… ...prikaži večje imel igraćko. v redu ni blema. pejmo se še mi kot država igrat. no pejmo. pošljivo jih v arest da se tam malo igrajo. za enih 120 let vsakega pa naj se tam igrajo z žogicami, saj veste s katerimi. drugič pa dejmo mi slovenci za praznik samostojnosti in enotnosti naredit tako fešto.
Vsa tovrstna zbiranja, hupanje, uporaba pirotehnike ter druge kršitve v takšni koncentraciji ljudi, predstavljajo dejansko tveganje, ki se lahko hitro sprevrže v kazniva dejanja, poškodbe udeležencev in mimoidočih, ter ogrožanje premoženja.
Kaj pa Ruparjeva golazen? Koliko ste jih ovadili?
šiptarijo za vsak prekršek, ki ogroža slovenske ljudi deportirat. Imajo državo, pa naj tam izvajajo svoje strelske pohode. Postajajo vse bolj nasilni in se obnašajo, kot bi bili tu doma.
cestno prometni prekrški. pa strašilne pistolce. zdej bodo še rekli da so bili tam samo otroci z igračkami, ki so jih malo prej kupili v baby centru tam zraven. tudi oni ki je streljal v LJ okoli novega leta je… ...prikaži večje imel igraćko. v redu ni blema. pejmo se še mi kot država igrat. no pejmo. pošljivo jih v arest da se tam malo igrajo. za enih 120 let vsakega pa naj se tam igrajo z žogicami, saj veste s katerimi. drugič pa dejmo mi slovenci za praznik samostojnosti in enotnosti naredit tako fešto.
Morda bi policija mojo sosedo vprašala kako se sliši žvižganje naboja iz ''plašilne'' pištole.....
Se mi zdi ali sem videl niko kolač tam, ker za čisto pitno vodo je ni bilo nikjer?
Ampak nikjer ni navedeno število..... recimo 26 od 500 udeležencev.....
Vsa tovrstna zbiranja, hupanje, uporaba pirotehnike ter druge kršitve v takšni koncentraciji ljudi, predstavljajo dejansko tveganje, ki se lahko hitro sprevrže v kazniva dejanja, poškodbe udeležencev in mimoidočih, ter ogrožanje premoženja. Kaj pa Ruparjeva golazen? Koliko ste jih ovadili?
Psihopati na delu ....https://www.youtube.com/watch?v=m_UlCOBKtdQ&t=1s