Tale naša javna uprava je postala hudo požrešna. Ne razumem, da ne razumejo, da oni ne ustvarjajo dobička, tisti, ki ga pa z njihovim delom generalno nismo zadovoljni. Je pa lepo, da dobrostoječa podjetja nagrajujejo svoje zaposlene z dobrimi regresi.
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni.
........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
super,zdaj pa še objavite tiste ki ga nočejo izplačat
Spet na pamet kot vsi tvoji komentarji. Po zakonu ga morajo vsi izplačat.
R_D,očitno živiš ti na luni,cepec.Kaj ko bi se ti nehal obešat na komentarje,že vsi te imajo za retardiranega,boga tvoja družina ki te trpi
Zabava me, ko me imajo pravi retardiranci brez iq-ja za retardiranega. Dokler boš lagal, se ti bom obešal na komentarje.
R_D ti si že obešen na proračunu sektaške stranke, ki honorira tvoje bedne komentarje.
Tale naša javna uprava je postala hudo požrešna. Ne razumem, da ne razumejo, da oni ne ustvarjajo dobička, tisti, ki ga pa z njihovim delom generalno nismo zadovoljni. Je pa lepo, da dobrostoječa podjetja nagrajujejo svoje zaposlene z dobrimi regresi.
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Če bi te plačevali, ne bi zganjal bota na forumu..Tvoja laž je neverjetna !