Trajnostno
2348 ogledov

"Toliko sredstev ni bilo še nikoli za nobeno preobrazbo"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Friderik1950 10:35 03.marec 2024.

Tu sem bil že pred leti nekakšen jasnovidec. Že leta 1972 sem v gostilni v eni od Slovenjegoriških vasi napovedal, da bo ta pokrajina čen nekaj deset let kot Arizona, - kamenje, skale, kaktusi, kuščarji in kače. Zaradi popolnega nerazumevanja ...prikaži večja so me na lep način odstranili iz gostilne. Sedaj dogaja prav to. Potoki izginjajo, kravji hlevi se praznijo, prave krave nadomeščajo zelenoelektrične -digitalne krave, ljudje se trajnostno privajao na digitalno mleko in pečejo digitalni kruh.

• atamama 22:37 03.marec 2024.

Ne vem, poskušam razumet ampak razen tega, da je dobra ideja da preživiš z bluzenjem ni nič kaj konkretnega..... in v nadaljevanju ne upošteva rezultate na zeleni prehod nemškega gospodarstva... deinstrulizacija uspešna... migrantska kriza tudi....pa še malo in bumerang bo ...prikaži več pihnil k nam..... že danes pa vem da bodo krivi Kitajci.

• Naklonsky 07:44 03.marec 2024.

Pod krinko levega polititičnega aktivizma “prehod na zeleno energijo” ni nič drugega kot zavajanje javnosti za brezskrbno bogatenje in finansiranje novodobnih levih političnih aktivistov in struj. Slepljenje, da mr. Taubi nima nič s tem ter podobni primeri - je samo ...prikaži več eden izmed neštetih primerov politično zmanipuliranih ovc!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.