Upam, da ne vnašajo v statistiko obravnav vsak mail, na katerega odgovorijo. Jaz namreč že od avgusta dalje pisarim in dobivam odgovore od sestre, do zdravnice, na posvet, pa ne morem priti. V tem času je bilo izmenjanih kakšnih 10… ...prikaži več mailov, nekaj tudi v stilu: Niste dosegljivi. Ker logično je, da smo vsi delovno aktivni dosegljivi tistih nekaj sekund, ko zdravnik blagovoli poklicati. Ko pa čez pol ure kličeš nazaj, pa se oglaša odzivnik.
Šteje vsak mail in vsak telefonski razgovor..
Po telefonu ali mailu pošlješ opis bolezni, zdravnik ti iz zdravstvenega doma ali Bahamov odgovori v parih stavkih in pošlje mail v lekarno...ti tam dvigneš zdravila in to je to...
Kolikokrat moraš poklicat svojega izbranega zdravnika in odzvoniti v prazno, da te štejejo za obravnavanega?
Upam, da ne vnašajo v statistiko obravnav vsak mail, na katerega odgovorijo. Jaz namreč že od avgusta dalje pisarim in dobivam odgovore od sestre, do zdravnice, na posvet, pa ne morem priti. V tem času je bilo izmenjanih kakšnih 10… ...prikaži več mailov, nekaj tudi v stilu: Niste dosegljivi. Ker logično je, da smo vsi delovno aktivni dosegljivi tistih nekaj sekund, ko zdravnik blagovoli poklicati. Ko pa čez pol ure kličeš nazaj, pa se oglaša odzivnik.
Šteje vsak mail in vsak telefonski razgovor.. Po telefonu ali mailu pošlješ opis bolezni, zdravnik ti iz zdravstvenega doma ali Bahamov odgovori v parih stavkih in pošlje mail v lekarno...ti tam dvigneš zdravila in to je to...
Ne me basat ! ! ! Kakšno nakladanje ! ! ! ! Dobivajo še nagrado za vse nedelo .
in kako to da ima vzajemna dobiček, ker NI BILO stroškov in bo zavarovancem vračalapreveč vplačane premije ???????