ja kaj še ni zaprta in ali ji niso zaplenili vsega??? ......ups, se moram prebudit iz sanj..mi smo ja v Sloveniji, kjer se takšnim ne zgodi nič, samo kvazi obtožnice dobivajo!!
Samo za tole krajo bi morala dobiti okoli 5 let. DA o drugih sploh ne govorim. Za vse bi morala dobiti od 15 do 20 let. 30 let je v Sloveniji maksimalna kazen se pravi mkot sem rekel 15-20 let.
ja kaj še ni zaprta in ali ji niso zaplenili vsega??? ......ups, se moram prebudit iz sanj..mi smo ja v Sloveniji, kjer se takšnim ne zgodi nič, samo kvazi obtožnice dobivajo!!
Samo za tole krajo bi morala dobiti okoli 5 let. DA o drugih sploh ne govorim. Za vse bi morala dobiti od 15 do 20 let. 30 let je v Sloveniji maksimalna kazen se pravi mkot sem rekel 15-20 let.
Ja koliko pa ima denarja na tujih računih?
Šus v glavo.
...pa to ni res, kako se država dela norca iz poštenega naroda...sramota...zapret bi jo morali, že zdavnaj!
Ima pa veliko korajžo, da se pokaže v javnosti. Ker pravice ni, naj si delavci pa kar sami vzamejo, kar je nihovega, saj ima ogromno premoženja.
Tale prasica iz vrst NSi ne bo nikoli kaznovana,saj ji tut premoženje ni vredno vzet,saj je ocenjeno na 20.000€(DVAJSETTISOČ ???)