Ja, zato smo mi letos namestili še ta Drugi Fit. In, ko eden ven meče, vsaj ta drugi še dela , da nismo v popolni temi . Še vedno 50 % bolje kot lani, ko nam je vseskupaj ven metalo.
Ja, tako kot je rekel Nakonsky , ponavadi imaš enega. Mi smo pa morali namestiti še ta drugega, in potegniti nov kabel, ker smo imeli žal preveč težav. Zdaj je precej , precej bolje, ker se stara napeljava ni najbolje… ...prikaži več ujela z ta novo napeljavo.
Baje pri nas mora biti cela bajta ne samo kopalnica pod FIT stikalom. Tu pa očitno ni bilo nič.
Ja, zato smo mi letos namestili še ta Drugi Fit. In, ko eden ven meče, vsaj ta drugi še dela , da nismo v popolni temi . Še vedno 50 % bolje kot lani, ko nam je vseskupaj ven metalo.
Jaz jih imam pa v hiši 7 (sedem) !
V hiši imaš samo enega (če ga imaš), zakonsko to ni predpisano. Tistih sedem so pa avtomatske varovalke.
Ja, tako kot je rekel Nakonsky , ponavadi imaš enega. Mi smo pa morali namestiti še ta drugega, in potegniti nov kabel, ker smo imeli žal preveč težav. Zdaj je precej , precej bolje, ker se stara napeljava ni najbolje… ...prikaži več ujela z ta novo napeljavo.
Žalostno, da ne napišejo, da so mu nudili prvo pomoč sosedje do prihoda zdravstvene službe, ki pa še zdaleč ni bila hitra....
Večina ljudi, tudi zagamani otočani, vlagajo denar v avtomobile ne pa v Fite ! Nova elektrika stane nekaj jurjef, dober FIT pa 900 evrov !
Ja, če ješ korenček si res fit… in kaj ima to veze s tem primerom?