Svet

Tragedija na rečni ladji, umrla je ženska

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 23:27 15.april 2026.

Ali mogoče 80 letni osebek ne sme umreti , na brvi ladje , Jaz sem do sedaj videl že dva umreti na Žalah . Enega celo za 1. november , ko so ga sorodniki posadili na klopco ov cerkvi in ...prikaži večn ga podpirali z obeh strani , do prihoda služb , da ni bilo nobenega vznemirjanja , ker mnogi , ki so šli mimo , sploh niso opazili mrliča na 1-2 m od sebe . Največji hec je pa bil , ko je v eneki vasi umrl lastnik , ki je hotel na dvorišču popiti vodo iz vodnjaka. Kraj ni imel elektrike in sorodniki ,,,,,,,,

• Idioti 23:34 15.april 2026.

.......... so se zbrali ob svetilkah v kuhinji , jaz sem se pa umaknuil v temo , da nisem zraven ob žalujoćih . Stojim v temi , pride Policija , luči avta svetijo skozi temo . Avto se obrne v ...prikaži več drugo stran , zopet se prvadim na temo , ko naenkrat vsi z lučmi proti meni, Pa žena reče , TU JE PAO in pokaže na mene . Ja bil sem na pol metra cel čas od njega , pa nisem vedel . Da sem naredil pe en korak , bi padu čezenj . Če ne veš , te pač ni strah ! Jes to tragedija , ko 80 letnik lepo umre !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.